Haberler

THK Başkanı Aşçı'nın ''Uçaklara neden bakım yapılmıyor?'' sorusuna verdiği yanıt spikeri şaşırttı

Güncelleme:

Habertürk ekranlarına telefonla bağlanan Türk Hava Kurumu Başkanı Cenap Aşçı, "Uçaklara neden bakım yapılmıyor?" sorusuna "Bakım sorumluluğu Türk Hava Kurumu'nun kendisindedir" yanıtını verdi. Aşçı'nın yanıtı karşısında şaşırdığı gözlenen spiker, "Başkan olduğunuz için size soruyorum, neden bakım yapılmadı?" diyerek sorusunu yineledi.

Türkiye'nin birçok ilinde çıkan orman yangınlarıyla mücadele aralıksız sürerken Türk Hava Kurumu'na ait yangın söndürme uçaklarının neden kullanılmadığı tartışmaları da sürüyor.

"UÇAKLARIN BAKIMINI YAPMA YETKİSİ KİMDEDİR"

Konuyla ilgili Habertürk ekranlarına telefonla bağlanan THK Başkanı Cenap Aşçı'ya "Uçakların bakımını yapma sorumluluğu kimdedir, neden bakım yapılmıyor?" sorusu yöneltildi. Aşçı bu soruya "Bakım sorumluluğu Türk Hava Kurumu'nun kendisindedir" yanıtını verdi.

"BAŞKAN OLDUĞUNUZ İÇİN SİZE SORUYORUM"

Bu cevap karşısında kısa süreli şaşkınlık yaşayan spiker, "Başkan olduğunuz için size soruyorum, neden bakım yapılmadı?" diyerek yeni bir soru daha yöneltti. Aşçı'nın bu soruya cevabı ise "Ben THK Başkanı değilim, THK Kayyum Heyeti Başkanıyım" oldu.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Ekonomi

Ekonomi Güncel Haberler

Kayseri'de eğitim uçağı düştü: 2 pilot şehit oldu

Kayseri'de eğitim uçağı düştü: 2 pilot şehit oldu

AK Parti'nin Kızılcahamam kampından sızan iddia! Emekli ve asgari ücretliye ek zam yok

AK Parti'nin Kızılcahamam kampından sızan iddia! Emekli ve asgari ücretliye ek zam yok

Hanımağa lakaplı Güniz Akkuş'a silahlı saldırı

Hanımağa lakaplı Güniz Akkuş'a silahlı saldırı

Bakmadan Geçme

Ortalık yangın yeri! Aziz Yıldırım'dan Acun'a: Kaşınıyor gerizekalı

Ortalık yangın yeri! Aziz Yıldırım'dan Acun'a: Kaşınıyor gerizekalı

500

Yorumlar (54)

Ilker Yıldız:

Ya var ya ne kadar çok kötü söz söylemek istiyorum siz anlayınız lütfen. Memleketi sünepe emir kulu adamlarla ne hale getirdiler. Vay halimize vay, vay ki ne vay!

443
35
yanıtYanıtla
Edip Sevük:

Adamlar üç dört yerden maaş alınca nerde neyden sorumlu olduklarını unutuyorlar

453
10
yanıtYanıtla
pratik işler:

Böyle adamlar ülkenin yetkili makamında biz zaten evvelden yanmışız çıra gibi

364
27
yanıtYanıtla
Rocco Cocco:

sen sus bıyıkların konuşsun,bıyıkların herseyi anlatıyor zaten

331
36
yanıtYanıtla
Fjc Bu icg:

Sorumsuz liyakatsiz başkanı olduğu kurumdan haberi yok yazıklar olsun insanlar orda can veriyor senin hiç mi vicdanın yok?????????

317
8
yanıtYanıtla
Ahmet KONYALI:

2009 dan sonra gelen yönetimin THK yi batırıp zarar uğrattığı ni anlatıyor ve bu anlaşılınca yönetime el cektirilmis yerine kayyum atanmış eski yönetimin uçakları yenilemek yada bakımını yapmak yerine kurumu 1.5 milyar TL borca sokmuş ve kayyum da bu borcu yapılandırarak ödemeye başlamış uçaklar eski olduğu için yedek parça sorunu varmış ve uzun zamandır bakım yapılmadığı için bakım için 4 milyon dolar bir bütçe lazım mis ve kurumda bakım yapıp ihaleye göremiyor kayyumun suçu ne ?

59
253
yanıtYanıtla
Fevzettin KARADAĞLI:

Evet kayyumun sucu ne thk suçu ne orman bakanlığının suçu ne meclisteki lerin suçu ne deprem vergisi toplanır deprem olur para yok thk yıllardır kurban derisi toplar yangında kullanacağı uçak yok bütün bunların suçlusu galiba benim tek suçlu ben yani halk evet evet halk suçlu

yanıt27
yanıt0
Emin Alıç:

Bırakınız memleket yansın yalaka avukat bey.

yanıt3
yanıt1
Vatan Sever:

Kayyumun sucu da sen ve senin gibi dusunenlerin sucu var.. yan gelip yatmis iste kafanizi kumdan cikarin..ortada yanan orman , vefat etmis insanlar ve canlilar var. Burada tuttugun partiye laf gelmesin diye 2 2=5 dersen seni tefe koyup oynatirlar. Neyin yalakaligi bu..

yanıt19
yanıt1
Nuray :

Anlatsa ya o zaman. Sizin söylediklerinizi söylese ya! Neden söyleyemiyor? Bir cekincesi var demrk ki? Bu da onu masum yapmiyor maalesef.

yanıt13
yanıt1
Tüm 54 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title