Haberler

Temsilci atamayan Twitter'ın Türkiye'den reklam alması durduruldu

Güncelleme:

Resmi Gazete'de yayımlanan kararla, Türkiye'ye temsilci atamayan sosyal medya ağlarının Türkiye'den reklam alması durduruldu. Yayımlanan kararla, Türkiye'de milyonlarca kullanıcısı bulunan Twitter, Periscope ve Pinterest gibi sosyal medya devlerinin Türkiye'den reklam alması yasaklandı.

Konuyla ilgili Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Sayan, yaptığı açıklamada; BTK, BDDK, TCMB, VDK ve ilgili tüm kamu kurumlarının reklam yasağını denetleyeceğini ve reklam veren şirketlere de ceza kesileceğini aktardı.

Bakan Yardımcısı Sayan Twitter hesabından yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:

"1 Ekim 2020'de yürürlüğe giren yasanın 3'ncü aşaması olan 'Reklam Yasağı', Resmi Gazete'de yayımlandı. 7253 sayılı yasa gereği Türkiye'ye resmi temsilci atamayan yurt dışı kaynaklı sosyal medya şirketleri, artık ülkemizden reklam alamayacak.

Temsilci atamayan Twitter'ın Türkiye'den reklam alması durduruldu

"HASSASİYETLE DENETLENECEK"

Reklam yasağının uygulamasını; BTK, BDDK, TCMB, VDK ve ilgili tüm kamu kurumlarımız hassasiyetle denetleyecek. Ayrıca reklam veren şirketlere de ceza kesilecek. Reklam yasağı uygulanmadan Türkiye'ye temsilci atamayı ve yükümlülükleri yerine getirmeyi kabul eden sosyal ağ şirketlerine teşekkürlerimi sunuyorum. Hiçbir vatandaşımızın ülkemizde sağlanan hizmetlerden mahrum kalmasını istemiyoruz.

Temsilci atamayan Twitter'ın Türkiye'den reklam alması durduruldu

"MİLLETİMİZİN VERİLERİ KORUMAK İÇİN NE GEREKİYORSA YAPACAĞIZ"

Lakin milletimizin; verilerini, gizliliğini ve haklarını korumak için ne gerekiyorsa yapmaya kararlıyız. Dijital faşizm ve kural tanımazlığın Türkiye'de hakim olmasına asla müsaade etmeyeceğiz. Dileriz ki hala temsilcisini bildirmeyen Twitter ve Pinterest de ivedilikle gerekli adımları atarlar. Yükümlülüğe uymamakta ısrar eden sosyal ağların bant genişliğinin daraltılması en son istediğimiz yol. Taciz, istismar, iftira ve hak ihlalleri bir özgürlük değil suçtur! Hiç kimsenin bu ve benzeri suçları özgürlük kisvesi altında işlemesine asla müsaade etmeyeceğiz."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Ömer Fatih Sayan Türkiye Haberler

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

Reisi'nin can verdiği helikopterin yanına giden Fulya Öztürk, enkazın başındaki ekiplere yardım teklif etti

Reisi'nin can verdiği helikopterin yanına giden Fulya Öztürk, enkazın başındaki ekiplere yardım teklif etti

Bakmadan Geçme

Deja Vu nedir? Psikolojik açıdan Deja Vu'nun nedenleri ve oluşumu 20 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! 20 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Gelinim Mutfakta sultan sarması nasıl yapılır? Sultan Sarması tarifi, nasıl yapılır? 21 Mayıs Salı 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Mayıs burç yorumları nedir? Emekli Temmuz maaş zam oranı yüzde kaç olacak? Emekli maaşına zam yapılacak mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 20 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Kurbanlık hayvanı elektrik veya narkozla bayıltarak kesmek caiz midir? Hareket Proje halka arz sonuçları açıklandı mı? #128226 Hareket Proje halka arz kaç lot verdi? BUGÜNKÜ ALTIN FİYATLARI #129689 Çeyrek altın, gram altın ne kadar? 20 Mayıs altın fiyatları ne kadar oldu? Microsoft Office ücretsiz kullanma nasıl yapılır?
Haydar Dümen'in eşi tefeci kurbanı! 30 milyonluk taşınmazını elinden aldılar, yetmedi buluşmaya çağırıp gasp ettiler

Haydar Dümen'in eşi tefeci kurbanı! 30 milyonluk taşınmazını elinden aldılar, yetmedi buluşmaya çağırıp gasp ettiler

500

Yorumlar (46)

bilişimci:

twitter şimdi diyordur çok da tınnn. . .

27
37
yanıtYanıtla
GİRİŞİMCİ:

Bu kadar basit bir olay da bile devletinin yanında olmayı öğrenememiş, vatan hainliği doğuştan olsa gerek

yanıt24
yanıt9
Erol Mehmet Yıldız:

Kes lan

yanıt7
yanıt11
AHMET:

Zararlı Türkiye çıkar

5
30
yanıtYanıtla
Fenomen:

Sebeb.?

yanıt13
yanıt1
bilişimci:

zararlı türkiye çıkar çünkü türkiye bu platformlar üzerinden senin aklının alamayacağı korkunç paralar kazanıyor bu birincisi ikincisi ise dünya ile iletişimi kopar bütün platformlarckapalı olduğunda en son haberleri türkiye duyar senin kafa bunlara basmayacak kadar küçük anladın mı şimdi sebebi

yanıt2
yanıt10
İŞSİZE CEVAP:

Hem işsiz hemde her ota ... yorum yapıyor,tabiri caiz ise bilir kişi kendileri,bakmayın siz işsiz olduğuna

yanıt2
yanıt0
TÜRK:

çok da tın haaa. senin de çok umurunda TÜRKİYEnin zararı. senin derdin başka. fitne kesiliyor. ona yanıyorsun. derdiniz başka. kuyruk acımaya başladı şimdiden

yanıt4
yanıt1
Erol Mehmet YILDIZ:

Zararlı Türkiye çıkmaz. Küçük beynin twitter kullanmaktan uyuşmuş olabilir ama bu twitterın gerçek anlamda bu ülkeye hiç bir faydası yok emin ol. Whatsappı silip atan bu millet twitterı haydi haydi siler.

yanıt4
yanıt0
goygoycu:

whatsapp ı sen bile silmedin bence boş konuşursun ancak siz ancak kendi içlerinizdekini kandırabilirsiniz

yanıt0
yanıt3
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title