Haberler

Taşova Tarım Kredi Kooperatifi Hizmet Binası ve Marketi Açıldı

Güncelleme:

Doğu Mahallesi'nde yapılan Taşova Tarım Kredi Kooperatifi hizmet binası ve marketi törenle hizmete girdi. Samsun Bölge Müdürü Yasin Cebeci, açılışta yaptığı konuşmada, kooperatifin ortaklarına tarımsal girdileri uygun koşullarda temin ettiğini ve geçen yıl 100 bin ton ürün alımı gerçekleştirdiklerini belirtti. Yeni açılan hizmet binası ve marketin 2 bin 500 metrekare alanda kurulduğunu ifade eden Cebeci, Türkiye genelindeki market sayısını artırmayı planladıklarını söyledi.

Taşova Tarım Kredi Kooperatifi hizmet binası ve marketi törenle hizmete girdi.

Doğu Mahallesi'nde yapımı tamamlanan hizmet binası ve marketin açılışı dolayısıyla tören düzenlendi.

Tarım Kredi Kooperatifi Samsun Bölge Müdürü Yasin Cebeci, burada yaptığı konuşmada, ortaklarının ihtiyacı olan tarımsal girdileri en uygun koşullarda temin etmenin yanında geçen yıl toplam 100 bin ton ürün alımı gerçekleştirdiklerini ve ortaklarına 1,2 milyar lira ödeme yaptıklarını söyledi.

Yeni açılan hizmet binası ve marketin 2 bin 500 metrekare alanda kurulduğunu belirten Cebeci, "Samsun Bölge Birliği olarak Samsun, Ordu, Sinop ve Amasya olmak üzere dört ilde 66 birim kooperatif, 14 hizmet bürosu ile 52 bin 561 kayıtlı ortağımıza hizmet vermekteyiz. Geçen yıl yaklaşık 24 bin ortağımıza 920 milyon lira tutarında kredi kullandırdık. Ortaklarımızın 52 bin ton gübre, 44 bin ton yem ve 8 milyon litre motorin ihtiyacı kooperatiflerimiz tarafından karşılandı." dedi.

Türkiye genelindeki 1666 marketin 69'unun bölge birliklerinin sınırları içinde bulunduğunu dile getiren Cebeci, market sayılarını artırmayı planladıklarını kaydetti.

Açılışını yaptıkları tesisin bu sürecin en iyi örneği olduğu gibi Türkiye'deki ilk örneği durumda bulunduğunu anlatan Cebeci, "Toplam 2 bin 500 metrekare alan üzerine inşa edilen hizmet binası ve market alanı 8 bin ton kapasiteli çelik siloları ile örnek bir projedir." ifadesini kullandı.

Program, hizmet binası ve marketin açılışının ardından tesislerin gezilmesiyle son buldu.

Törene Amasya Vali Vekili Bekir Sıtkı Dağ, AK Parti Amasya milletvekilleri Haluk İpek ve Hasan Çilez, Amasya Belediye Başkanı Bayram Çelik, Taşova Kaymakamı Ahmet Gökcecik, Taşova Belediye Başkanı Bayram Öztürk ve AK Parti Amasya İl Başkanı Ekrem Toto ile davetliler katıldı.

Kaynak: AA / Ekonomi

Türkiye Samsun Taşova Ekonomi Haberler

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

Bakmadan Geçme

Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇ TARİHİ 2024 #128204 LGS sınav sonuçları ve yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? LGS sınav soruları ve cevap anahtarı ne zaman açıklanacak 2024? MEB 2024 LGS cevap anahtarı! YDUS cevap anahtarı yayınlandı mı? ÖSYM YDUS 2024 soru kitapçığı ve cevap anahtarı! 2024 ve 2025 okullar ne zaman açılacak? 2024 – 2025 eğitim öğretim dönem ne zaman başlayacak? Zorunlu askerlik kalkacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılacak mı 2024? 2 Haziran hangi burç? 2 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 2 Haziran tarihi hangi burç olur?
Mourinho'nun gelişi bile öfkeyi dindiremedi! Ali Koç'u şoke eden protesto

Mourinho'nun gelişi bile öfkeyi dindiremedi! Ali Koç'u şoke eden protesto

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title