Haberler

Süreyya Ciliv 'Dünya'nın En Güçlü 100 Teknoloji İnsanı' Arasında

Global Telecoms Business dergisi, 2014 yılında teknoloji ve telekomünikasyon alanında dünyanın en güçlü 100 ismini belirledi.

Global Telecoms Business dergisi, 2014 yılında teknoloji ve telekomünikasyon alanında dünyanın en güçlü 100 ismini belirledi. Türkiye'den listeye giren tek isim Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv oldu.

Teknoloji ve telekomünikasyon dünyasının en güçlü isimleri, sektörün en itibarlı yayınlarından Global Telecoms Business dergisi tarafından açıklandı. 2014 yılının en güçlü 100 teknoloji insanı listesine Türkiye'den Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv girdi.

İngiltere merkezli Global Telecoms Business, Süreyya Ciliv'in liderliğinde Turkcell'in kendini yalnızca bir iletişim şirketi olarak değil aynı zamanda farklı ürün ve servisler sunan bir teknoloji şirketi olarak tanımladığını vurguladı. Turkcell Akademi ile milyonlara online eğitim imkanının sağlanması, Turkcell'in Türkiye'nin ilk akıllı otomobil platformunu hayata geçirmesi ve Turkcell T serisinin son akıllı telefonu T50'nin satışa sunulması derginin yer verdiği konular arasında yer aldı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Süreyya Ciliv Türkiye Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title