Haberler

SPK Haftalık Bülteni

Bomonti Elektrik ile Seyitler Kimya halka açılma amacıyla kayıtlı sermaye sistemine geçmek için Kurul'a başvurdu Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları AŞ yatırımcısına 65,68 liradan ayrılma hakkı

İki yeni şirket daha halka açılma amacıyla kayıtlı sermaye sistemine geçmek için Sermaye Piyasası Kurulu'na (SPK) başvurdu.

SPK haftlık bültenine göre Bomonti Elektrik Mühendislik Müşavirlik İnşaat Turizm ve Ticaret AŞ ile Seyitler Kimya Sanayi AŞ halka açılma amacıyla kayıtlı sermaye sistemine geçmek için Kurul'a başvurdu.

Ayrıca Denizbank'ın 5 milyar lira, LBT Varlık Yönetim AŞ'nin 200 milyon lira ve Aktif Yatırım Bankası'nın 1,8 milyar lira nominal tutarlı borçlanma aracı ihracı için Kurul'a başvurduğu bildirildi.

-Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları AŞ yatırımcısına 65,68 liradan ayrılma hakkı

Kurul, Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret AŞ'nin 176,2 milyon lira, Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ'nin 1,2 milyon lira ve İttifak Holding AŞ'nin 30 milyon lira nominal tutarlı bedelsiz sermaye artırım taleplerini onaylarken, Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları AŞ'nin S.S. İstanbul Kuyumcu Sanatkarları Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi'ni devralması suretiyle gerçekleşecek birleşme işlemine ilişkin olarak 1 lira nominal değerli şirket payı için 65,68 liralık ayrılma hakkı tanınması şartıyla onay verildiği belirtildi.

Kurul ayrıca Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları AŞ'ye 2011 yılı temettü ödemesini tamamlayamaması nedeniyle 20 bin lira idari para cezası verilmesine karar verdi.

Bültende ayrıca, Elcab Kablo Profil Sanayi Ticaret AŞ'nin halka açılma amacıyla yaptığı sözleşme değişikliği ve kayıtlı sermaye sistemine geçme başvurusunun Kurul tarafından uygun görüldüğü kaydedildi. - İstanbul

Kaynak: AA / Ekonomi

Sermaye Piyasası Kurulu Aktif Yatırım Bankası Denizbank İstanbul Ekonomi Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Cadde ortasında koyun kesti, yetmedi tüm pisliğini de kanala boşalttı

Cadde ortasında koyun kesti, yetmedi tüm pisliğini de kanala boşalttı

Tamı tamına 1,5 ton! 'Toros Kaplanı' isimli boğa, pazara ayak basar basmaz satıldı

Tamı tamına 1,5 ton! 'Toros Kaplanı' isimli boğa, pazara ayak basar basmaz satıldı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title