Haberler

Son Dakika: Yükselişleri durdurulamıyor! Dolar ve euro haftaya rekorla başladı

Güncelleme:

Son dakika: Yeni haftaya yükselişle başlayan dolar, psikolojik sınırı aşarak 8,09 ile tüm zamanların en yüksek seviyesinden işlem görüyor. Dolardaki yükselişe paralel olarak hareket eden euro ise 9,56 ile rekor seviyede bulunuyor.

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası ( Tcmb ) Para Politikası Kurulu'nun sürpriz kararının ardından yönünü yeniden yukarı çeviren dolar/TL, yeni haftaya da rekor seviyeden başladı ve 8 lirayı geçti. Saat 18.00 itibarıyla 8,09 seviyesinden işlem gören kur, tüm zamanların en yüksek seviyesinde bulunuyor.

EURO DA REKOR SEVİYEDE

Dolardaki yükselişe paralel olarak euroda da benzer bir durum yaşanıyor. Şu dakikalarda euro, 9,56 ile rekor seviyeden işlem görüyor.

MERKEZ'İN FAİZİ SABİT BIRAKMASIYLA YÜKSELİŞE GEÇTİ

Dolar/TL kuru geçen hafta TCMB'nin piyasa beklentilerinin aksine politika faizini yüzde 10,25'te sabit tutmasının ardından 7,97 seviyelerinin üzerini test etmişti.

YATIRIMCILAR DOLARA DÖNDÜ

ABD'de Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi ve Beyaz Saray Özel Kalem Müdürü Meadows, birbirlerini teşvik paketi üzerinden suçlarken, yatırımcıların seçimlerden önce paketin geçmesi beklentileri azaldı. Bunun yanında ülkelerde koronavirüs önlemlerinin tüm hızıyla geri dönmesi dolarda güvenli liman taleplerini de artırdı.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Para Politikası Kurulu TCMB Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları final mi yapıyor? Ateş Kuşları bitiyor mu 2024? Kara Ağaç Destanı final mi yapıyor? Kara Ağaç Destanı bitiyor mu 2024? Galatasaray maçı ne zaman? Bu hafta Galatasaray kiminle oynuyor, GS maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe maçı ne zaman? Bu hafta Fenerbahçe kiminle oynuyor, FB maçı ne zaman, saat kaçta? İstanbul hafta sonu yağmurlu mu? 4-5 Mayıs Cumartesi Pazar İstanbul yağmurlu mu? Beşiktaş Rizespor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Beşiktaş Rizespor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Beşiktaş Rizespor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Halim Okta kimdir? Halim Okta hangi takımları çalıştırdı? Alex de Souza hangi takıma geliyor, Fenerbahçe'ye mi geliyor? Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (241)

Doğrucu vatandaş:

Her doğumun öncesi çok acı çekilir. Bu hükümetin yaptığı pek çok yanlış ve hataya ve hatta kötülüklere rağmen yaptığı en iyi işlerden biri faizi düşürmek oldu. Uzun vadede bunun çok faydasını göreceğiz. Elbette sıkışacağız, zorluklar çekeceğiz ama en sonunda rahatlayacağız. Zaman gösterecek.

8
60
yanıtYanıtla
Engin baba:

Dolar yükselmiyor TL uçurumdan atlıyor, yaptırım yapacaksan yap dersen olacağı bu

yanıt22
yanıt2
ZORRRRRRRRR:

FAİZ DÜŞÜRÜLMEDİ ZATEN SABİT BIRAKILDI . HÜKÜMETİN DOĞRU YAPTIĞI BİR İŞ YOK ZATEN FAİZİ YÜKSELTENLERDE KENDİLERİ. YABANCI ÜLKELERDE FAİZ YÜZDE 1 İN ALTINDA BİZDE MAŞALLAHI VAR.

yanıt8
yanıt2
VATANDAŞA CEVAP:

Cok zor senin dediğin tarihte kalmış bugün için ilmi bilmi hiçbir gecerliligi olmayan faiz haram palavrasıdır zamanında gecerlidir bugünkü ekonomik geceli olan dogrularla akılla yönetilmez isen sonun felakettir hüsrandır sefalettir hiçbir gecerliligi yoktur

yanıt1
yanıt0
anti faiz:

Faiz lobisi dolmuş yorumlara istiyorlarki faizler artsin calişmadan havadan para kazansinlar 2000 den evvelki gibi diger hukumetlerde oldugu gibi kölelik faiz sistemi borclu halk esnaf dukkancı yuksek faiz odiyerek bankalara köle olsun faiz lobisi icerde her yerde

yanıt1
yanıt5
ülkücü:

Allahın izniyle milli hükümet dimdik ayakta dolar düşecek büyüme artacak refah artacak Bilge lider Bahçeli ve Erdoğan yenilmez ikilidirler böyle biline

10
47
yanıtYanıtla
ÜLKÜCÜ DAYI:

Hemen bir doktora git sonun pek iyi görünmüyor arabın durumu ortada

yanıt25
yanıt5
Bilge:

Bahçeli ne açığı varsa kurd du mızı oldu. Askıda ekmek diyerek cağa uygun fakirlik edebiyatı yaptı. Bahçeli dün sovdugüne bugün övüyor çünkü başka çaresi yok. Muhalefet bitiik umutsuz. Herşey kurmaca anlayın artık herkez aynı yere çalışıyor. Diş güçler niye bu iktidarın gitmesini istesin. Ne istedilerse bu ikdidar yapmadı abd ve batının tek örnek varmı söyle.

yanıt16
yanıt4
izmir:

insallah

yanıt4
yanıt4
CEVAPP:

Kafayı sıyırmışsın Allah hidayet versin sana ülkücü dayı

yanıt6
yanıt4
Tüm 241 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title