Haberler

Son dakika haberleri! Sömestr tatili için çocuklara 5 etkinlik önerisi

Güncelleme:

Son dakika gündem haberi: Boyner Büyük Mağazacılık Kadın Giyim&Çocuk Kategorileri Genel Müdür Yardımcısı Tuğba Güler Barlık, sömestir tatiline giren çocuklar için eğlenceli ve öğretici etkinlik önerilerinde bulundu.

Boyner Büyük Mağazacılık Kadın Giyim&Çocuk Kategorileri Genel Müdür Yardımcısı Tuğba Güler Barlık, sömestir tatiline giren çocuklar için eğlenceli ve öğretici etkinlik önerilerinde bulundu.

Boyner Büyük Mağazacılık Kadın Giyim & Çocuk Kategorileri Genel Müdür Yardımcısı Tuğba Güler Barlık, sömestir tatiline giren çocuklara anne-babalarıyla birlikte yapabilecekleri eğlenceli ve öğretici etkinlik önerileri sundu.

Yılın çocuklar için bu en heyecanlı zamanında onların aileleriyle geçirdiği zamanı hem keyifli hem de verimli ve öğretici kılmak istediklerini söyleyen Barlık, "İçinden geçtiğimiz bu sıra dışı günlerde çocuklarımızı  ve ebeveynleri sömestir tatilinde de yalnız bırakmıyor, oyun hamurundan yapboza, Legolardan kutu oyun seçeneklerine varan, onlara eğlenirken yeni beceriler kazandıran birçok alternatifi bir araya getiriyor, çocuklarımızın hem kendi başlarına hem de aileleriyle iyi zaman geçirmelerini istiyoruz" dedi.

İşte Barlık'tan çocuklar için sömestir tatiline renk katarken onların kişisel gelişimlerini de besleyecek beş öneri:

"Çocukların eğlenirken zihinsel becerilerini güçlendirebilecekleri ve odaklanmalarını artıracak yapbozlar en çok tercih edilen seçenekler arasında yer alıyor. Üstelik, 24 parçadan 3000 parçaya uzanan farklı seviyeleri olan yapbozlar her yaş grubuna hitap ediyor. Ayrıca 'Bil Bakalım Kim Var' kutu oyunu çocukların odaklanmasını sağlarken hafıza gelişimine de destek olacak.

"Çocukların el becerilerini ve hayal gücünü geliştirmek için oyun hamurları imdada yetişiyor. Oyun hamurları, çocukların hayal gücünü ve el becerilerini geliştirmesine katkı sağlarken iç dünyasını dışa vurmasına da yardımcı oluyor.

"Analitik düşünme becerisi kazandırmak için Legolar iyi bir alternatif olarak öne çıkıyor. Farklı zorluk dereceleri ile farklı yaş gruplarına uygun lego çeşitleri motivasyon, konsantrasyon, sabır, analitik düşünme gibi becerileri geliştiriyor.

"Stratejik karar verme ve matematiksel düşünmeyi geliştirmek için sadece çocuklara değil her yaştan oyunsevere hitap eden Monopoly gibi kutu oyunları iyi bir seçenek. Kutu oyunları çocukların matematik, analiz ve stratejik karar alma gibi yeteneklerini geliştirmelerine yardımcı oluyor.

"Genel bilgi ve kelime dağarcığını artırmak için eğlenirken öğreten Tabu, Scrabble, Bil Bakalım Kim gibi kutu oyunları ile ailece keyifli zaman geçirirken onların gelişimine de katkı sunabilirsiniz."

Barlık, Boyner olarak çocuklarıyla sömestir tatilinin tadını doyasıya çıkarırken onların gelişimini de yakından takip etmek isteyen aileler için yapbozdan lego ve kutu oyunlarına birçok eğlenceli ve öğretici seçeneği mağazalarından ve boyner.com.tr'de bir arada sunduklarını aktardı.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Boyner Lego Haberler Son Dakika

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

Başrolde yine aynı isim var! Galatasaray ve Fenerbahçe oyuncuları arasında kavga çıktı

Başrolde yine aynı isim var! Galatasaray ve Fenerbahçe oyuncuları arasında kavga çıktı

Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

Bakmadan Geçme

Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri! Galatasaray Fenerbahçe seyirci sayısı kaç? Galatasaray Fenerbahçe tribünlerinde kaç kişi var, kaç bilet satıldı? Bein Sports CANLI izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! Galatasaray Fenerbahçe maçı nereden izlenir? Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri düştü mü? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! (BELLİ OLDU) Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'lerde kimler var? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı?
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title