Haberler

Son Dakika: Et ve Süt Kurumu'na piyasayı düzenleme ve dengeleme yetkisi! Gerekirse piyasaya taze et satışı yapılacak

Güncelleme:

Son dakika: Et-Süt Kurumu'na et ve süt ürünlerinde piyasayı düzenleme ve dengeleme amacıyla yetki verildi. Et ve Süt Kurumu tarafından yapılan açıklamada, "Kırmızı ette arz güvenliğinin sağlanması ve fiyat istikrarı hususunda gerekli tedbirler alınmaktadır. İhtiyaç olması durumunda üreticilerimizin üretim maliyetleri göz önünde bulundurularak piyasaya taze karkas et satışı yapılacaktır" denildi.

Et Ve Süt Kurumu, Ramazan ayı için hazırlıklarını tamamlarken ihtiyaç durumunda üreticilerin üretim maliyetlerini göz önünde bulundurarak piyasaya taze karkas et satışı yapmayı planlıyor. Kurumun Twitter hesabından yapılan paylaşıma göre, Ramazan ayı öncesi hazırlıklar kapsamında, et ve süt piyasalarını düzenleme ve dengeleme amacıyla gerekli yetkilendirme ve görevlendirmeler yapıldı.

"FİYAT İSTİKRARI HUSUSUNDA GEREKLİ TEDBİRLER ALINMAKTA"

Yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: "Ramazan ayı öncesi hazırlıklar kapsamında; et ve süt piyasalarını düzenleme ve dengeleme amacı ile Kurumumuz için gerekli olan yetki ve görevlendirmeler yapılmıştır. Üreticilerimizi ve tüketicilerimizi korumak amacı ile et piyasası düzenli olarak takip edilmektedir. Kırmızı ette arz güvenliğinin sağlanması ve fiyat istikrarı hususunda gerekli tedbirler alınmaktadır.

"PİYASAYA TAZE KARKAS ET SATIŞI YAPILACAK"

Et Ve Süt Kurumu satış mağazaları ve Tarım Kredi Birlik Marketlerde ekonomik fiyatlarla yeterli düzeyde ürün arzı için gerekli olan tedarik süreçleri tamamlanmıştır. Ayrıca, ihtiyaç olması durumunda üreticilerimizin üretim maliyetleri göz önünde bulundurularak piyasaya taze karkas et satışı yapılacaktır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur."

Son Dakika! Et-Süt Kurumu'na et ve süt ürünlerinde piyasayı düzenleme ve dengeleme amacıyla yetki verildi

Erdem Aksoy
Haberler.com - Ekonomi

Et ve Süt Kurumu Ekonomi Haberler Son Dakika

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Bakmadan Geçme

16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı?
2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

500

Yorumlar (14)

Ercan Ercan:

Bir şeyleri düzeltmeye çalışmak istiyorsun ama buna bile nefret kusanlar var

14
29
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

Nereden gelecek o et...

30
8
yanıtYanıtla
zübükzade:

Savaş ortamındaki suriyeden patates savaşan rusyadan ukraynadan yağ buğday aldık adı duyulmamış ülkelerden et itjal ettik ne oldugu vwlirsiz anfguslar aracılar hangi partiden tajmin edin neyse suriyeden alırız eti

yanıt15
yanıt1
Onder Yildiz:

Anca laf zubukzade aldinda ne oldu suriyeden patates Ukrayna'dan yağ fiyatların ne olduğuna git bak markete ,et aldığında muz cumhriyetlerinden ucuzlayacak mi et? vitaminsizlikten beyniniz çalışmaz olmuş.

yanıt1
yanıt8
gökhan akgül:

'' Gerekirse piyasaya taze et satışı yapılacak. ! '' GEREKİRSE BİDE . ŞAKA MI YANİ GEREKMİYOR MU ŞU ANDA.

33
2
yanıtYanıtla
Osman Tokgonul:

Aman Allah'ım . Ete süte gene ZAM gelecek galiba . Şimdiye kadar ney de istikrar sağladınız ki bunda sağlayasınız . Ancak car, car laf ... Zannediyorlar ki konuştuklarında her şey hallolacak , peynir gemisi de yürüyecek .

31
4
yanıtYanıtla
zübükzade:

yaparlar yaparlar hahahah surişiyeden et alırız :)

21
9
yanıtYanıtla
Bilirkişi:

Enflasyon düştü ise neden müdahale ediyorlar ki anlayamadık onu da .. Enflasyon düştü diyip maaşlara düşük enflasyondan hesap yapıp sonra ete müdahale ? vergilere yüzde 125 ?

22
2
yanıtYanıtla
ferfer:

şu an acil gerekiyor hadi hemen yapın fiyatlar almış başını gidiyor daha neyi bekliyorsunuz???bu pahalılık gerekliliği göstermiyormu

22
0
yanıtYanıtla
Bilirkişi:

Bilgi : Et süt kurumu denen ülkenin çözümü gösterilen ufak kasapçı dükkanı istanbul da toplam bir rakam ile "1" adet beylükdüzünde vardır. istanbulda 20-25 milyon vatandaş bulunmakta. indirim yapıldığında dükkanda hasar olmaktadır. Bu yüzden fazla yapılmıyor.

14
2
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title