Haberler

Sisal şans oyunu nedir? Milli piyango'da yeni dönem başlıyor

Güncelleme:

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'nün denetimine bağlı Sisal Şans dönemi başlıyor. Milli Piyango'da ikramiye dağıtım oranları yüzde 47,5'ten yüzde 59'a çıkarılacak. İlk çekiliş ise büyük ikramiyenin 25 milyon TL olduğu Süper Loto ile 2 Ağustos'ta gerçekleştirecek.

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'nün izleme ve denetimine tabi olarak şans oyunlarının düzenlenmesine ilişkin iş ve hizmetleri yerine getirmek üzere Türkiye Varlık Fonu tarafından 10 yıl süreyle yetkilendirilen Sisal Şans, 1 Ağustos itibariyle faaliyetlerine başlıyor. Sisal Şans, 'Oynamaya, şansa, eğlenceye yeniden başlayacağız' sloganıyla, ilk çekilişini 2 Ağustos 2020 tarihinde gerçekleştirecek.

Türkiye'nin en köklü markalarından biri olan Milli Piyango ile yeni bir döneme başlamanın gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Sisal Şans CEO'su Selim Ergün, "1926 yılında kurulan Milli Piyango, hepimizin hayatında yer etmiş, ekonomimize önemli kaynak sağlayan, ülkemizin en köklü markalarından biri. Biz de Sisal Şans olarak bu bilinç ve sorumlulukla yoğun bir çalışma gerçekleştirdik, sıfırdan kurulan yepyeni bir şirket olarak oyunseverler için de heyecan verici bir deneyim hazırladık. Bu süreçte ülke ekonomisine katma değer sağlayacak faaliyetlerin yanı sıra katlanarak giden bir istihdam da yaratmak istiyoruz. Toplam hasılatı artırmayı ve devlet hazinesine aktarılan miktarı yükselterek ülkemizin kazanmasını hedefliyoruz" diye konuştu.

SİSAL ŞANS OYUNU NEDİR?

Altyapı, teknoloji, insan kaynakları, bayiler ve markaya 50 milyon euroluk kapsamlı bir yatırım yaptıklarının altını çizen Ergün, "Yenilediğimiz marka kimliğiyle satış kanallarını artıracak, online platformda oynanabilen oyunları hedef kitleye sunarken bayi ağımızı da genişleteceğiz" dedi.

Sisal Şans; ülkemiz şans oyunları sektörünün deneyimli kurumu Şans Dijital ve İnteraktif Hizmetler Teknoloji Yatırım AŞ'nin yüzde 51 ve İtalyan Sisal S.p.A'nın yüzde 49'luk katılım payından oluşuyor. İtalya'da 1946 yılından bu yana başarıyla faaliyet gösteren, Dünya Piyango Birliği (World Lottery Association) sertifikasına sahip Sisal S.p.A, Fas da dahil olmak üzere 2019 itibariyle 40 binden fazla satış noktasına sahip.

İKRAMİYE DAĞITIM ORANI YÜZDE 59'A YÜKSELDİ

Yeni dönemde oyuncuları bekleyen değişikliklerin başında, belirlenen ikramiye dağıtım oranları geliyor. 2019'da yüzde 47,5 olan ikramiye dağıtım oranı, yeni dönemde yüzde 59'a yükseliyor. Sisal Şans, önümüzdeki dönemde Milli Piyango'nun mevcut ürünlerini geliştirmenin yanı sıra yeni ve eğlenceli ürünlerle pazara heyecan ve dinamizm katacak. Önümüzdeki dönemde, son teknolojiyi kullanarak oluşturulan teknik altyapı ile noter huzurunda yapılan çekilişler canlı olarak yayınlanmaya devam edecek. Tüm çekiliş süreçleri Dünya Piyango Birliği (World Lottery Association) standart ve kurallarına uygun şekilde organize ediliyor ve en büyük öncelik şeffaflığa veriliyor. Dünya Piyango Birliği sertifikalı, son teknoloji ürünü yeni çekiliş makineleriyle kurulmuş olan ve 'Şans Merkezi' adı verilen çekiliş stüdyosunda yapılacak çekilişler, www.millipiyangoonline.com sitesinden canlı olarak yayınlanacak ve dileyen herkes çekilişe katılabilecek.

1 MİLYON 200 BİN TL'YE VARAN BÜYÜK İKRAMİYE

Yenilenen sayısal oyunlar arasında Çılgın Sayısal Loto, Süper Loto, Şans Topu ve On Numara gelirken, Kazı Kazan oyunları arasında ise yeni Kazı Kazan oyunu olan 'Altın' Şans Dağı ve 12 Ay gibi oyunlar yer alacak ve Kazı Kazan'da oyunculara 200 bin TL'den, 1 milyon 200 bin TL' ye varan miktarlarda büyük ikramiye kazanma şansı sunulacak. Yeni dönemde Çılgın Sayısal Loto'da büyük ikramiyenin 250 milyon TL'ye ulaşması beklenirken, Sayısal Loto ve Süper Loto çekilişleri bundan böyle haftanın 3 günü gerçekleştirilecek.

YILBAŞINDA 100 MİLYON LİRA

Bir klasik olan Milli Piyango da her zamanki çekiliş günlerinde oyunseverlerle buluşmaya devam edecek. Bilet güvenliği yeni teknolojilerle artırılan Milli Piyango'da ise yılbaşı çekilişinde 100 milyon TL kazanma fırsatı sunulacak.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

CEO Ekonomi Haberler

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Bakmadan Geçme

LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur? KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN 2024? Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor, bitiyor? LGS hangi gün, ne zaman yapılacak? LGS sınavı hangi tarihte uygulanacak? İşte 2024 LGS sınavı tarihi! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 1 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 1 Haziran Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 1 Haziran dün gece deprem mi oldu? LGS kaçta başlıyor kaçta bitiyor? LGS sınavı kaç dakika, kaç saat sürecek? İşte 2024 LGS detayları! Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 1 Haziran Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi
Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP'ye iade-i ziyaret için tarih verdi: Kurban Bayramı'ndan önce kendisine ziyarette bulunacağım

Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP'ye iade-i ziyaret için tarih verdi: Kurban Bayramı'ndan önce kendisine ziyarette bulunacağım

500

Yorumlar (18)

Erol:

Bence eski sistem daha iyiydi.herkes oynayabiliyordu.simdi çok pahalı ve kazanma ihtimali hiç yok.cunku 90 rakam

1
1
yanıtYanıtla
Erol:

49 rakamda altı bulmak mucizeyken 90 rakamda altı bulmak hayal dışı birşey.vatandas verecek onlar cebe indirecek

1
1
yanıtYanıtla
Torka:

Her sey vatandasin cebindekine nasil calariz kurgusuna dayaniyor.Hele de boyle bir memlekette yasiyorsaniz, soyulmaya mahkumsunuz.

2
0
yanıtYanıtla
Çağlar Karayazılı:

Evet haklisin

yanıt0
yanıt0
GÜLCEMAL HAN:

Bence noter huzurunda değil direk makinelerden halkın kendisi oynamalı atm gibi makineler koyun heryere parayı atan anında kazandığını alsın

0
1
yanıtYanıtla
Göktürkler:

Kazanan her zaman bu oyunları düzenleyenler olmuştur, televizyonda halka açık şekilde yapılmayan her türlü çekilişler her zaman düşündürücüdür, noter huzurunda falan hepsi hikaye, hiç halka sordunuzmu yapmış olduğunuz çekilişler inandırıcı oluyormu diye, çünkü sormazsınız işinize gelmez, eminim. . !!

1
0
yanıtYanıtla
Turan:

Dijital oyunlarla milleti soymaya yönelik bir site kurup, 50 milyonda bir olan çıkma ihtimalini milyarda bire çıkarıp kolon sayısını %100 arttırmak ne kadar da beceriksizce bir şişirilmiş balon. Bu sistem çökmezse Bu ülkede ne kadar enayi varmış hep beraber görecez. 1-49 ken 10 defa devreden sistem 1-60 ta veya 1-90 da kaç defa devreder şaka mısınız siz? Fakirin bir umudu vardı onu da ellerinden aldılar geçmiş olsun.

0
1
yanıtYanıtla
Beşir Agamemnonsuz:

Daha çok kazanacaksınız sloganları arasında havada uçarak leşimizi yemeyi bekleyen akbabalara yem olduk. madem öyle, bir kişiye 100 trilyon ikramiye yerine 100 kişiye 1 er trilyon verseler ya? olmaz. . . o zaman gerçekten vermek zorunda kalırlar. . . İstedikleri Numaraya çıkaramaz, hile yapamazlar. . vermezler gülüm. . . Sadece ALIRLAR

1
0
yanıtYanıtla
Arif ayyürek:

6/49 mu 6/90 mı daha buyük şans ustelik 1.5 tl yerine 3 tl.Ikramiyeyi katlasanda sadece aldatmaca.Ben 20 seneddit oynuyordum buraya kadar daha 1 tl mi vermemir

0
0
yanıtYanıtla
halan taşdan:

bakın görün yine aynı ankara cankayaya cıkacak coğu ikramiye niye hırsızların ağababası ankaradada o yuzden 60 ta 6 yı bilemeyen 90 da altıyı nasıl bilsin vatanndası daha cok nasıl soyarız dertleri bu oy moy yoook. . .

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title