Haberler

    Sinema Devinin Yarısı Güney Korelilerin

    BusinessHT'nin haberine göre, geçen ayın başında Cinemaximum markası altında 710 gösterim mekanı bulunan Mars CinemaGroup'ın yüzde 38 hissesini alan Güney Koreli CJ Group, ikinci bir satın alma hamlesiyle şirketteki hissesini yüzde 50'nin üzerine çıkardı.

    BusinessHT'nin haberine göre, geçen ayın başında Cinemaximum markası altında 710 gösterim mekanı bulunan Mars CinemaGroup'ın yüzde 38 hissesini alan Güney Koreli CJ Group, ikinci bir satın alma hamlesiyle şirketteki hissesini yüzde 50'nin üzerine çıkardı.

    Bugün şirketten yapılan açıklamaya göre, grup sinema zincirinin yüzde 13'lük hissesini daha 85 milyon dolara satın alacak ve şirketteki toplam payını yüzde 51'e yükseltecek.

    Nisan başında Güney Kore'nin en büyük sinema zinciri işletmecisi ortaklarıyla beraber Mars Entertainment Group'un yüzde 100'ünü 605 milyon euroya (688 milyon dolar) aldığını açıklamıştı.

    CJ Group ilk satın almayı sinema zinciri iştiraki CJ CGV aracılığıyla yapmıştı, yeni satın alma ise CJ E&M Corp üzerinden yapıldı. CJ CGV'nin ilk satın alma sırasında yaptığı açıklamada ismi açıklanmayan diğer ortakların da hisselerin yüzde 62'sini satın alacağı belirtilmişti.

    Kaynak: Hürriyet / Ekonomi

    Cinemaximum Ekonomi Haberler

    FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeni fotoğrafı ortaya çıktı

    FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeni fotoğrafı ortaya çıktı

    Bolu'da eşini başka adamla yakalayan yabancı uyruklu sınır dışı edildi

    Bolu'da eşini başka adamla yakalayan yabancı uyruklu sınır dışı edildi

    Suriyeli öğrencinin mezuniyet töreninde yaptığı konuşma sosyal medyayı ikiye böldü

    Suriyeli öğrencinin mezuniyet töreninde yaptığı konuşma sosyal medyayı ikiye böldü

    Bakmadan Geçme

    MÜGE ANLI CANLI İZLE! #128250 5 Haziran Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? KURBAN BAYRAMI EMEKLİ İKRAMİYESİ 2024! Emekli bayram ikramiyesi yattı mı, ne zaman yatacak? Kurban Bayramı ikramiyesi hesaplara ayın kaçında yatacak? BARAJ DOLULUK ORANLARI 5 HAZİRAN | İstanbul baraj doluluk seviyesi yüzde kaç? İSKİ baraj doluluk oranı! Kurbanlık vekalet nasıl verilir, nasıl alınır, ne söylenir 2024? Dybala Galatasaray'a mı gelecek? 5 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 5 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 5 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 5 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 5 Haziran 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
    Eskişehir'de skandal olay! Alkol alıp camilere girdi, Kur'an-ı Kerimleri yırttı

    Eskişehir'de skandal olay! Alkol alıp camilere girdi, Kur'an-ı Kerimleri yırttı

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title