Haberler

Sanko Holding Komatek 2017 Fuarında Yer Aldı

Sanko Holding KOMATEK 2017 Fuarında yer aldı Sanko Holding İş ve Tarım Makineleri Grup Başkanı Sami Konukoğlu: "Makine sektörü katma değer açısından çok büyük bir sektör" "Türkiye'den döviz çıkışını durduruyoruz yada döviz girişini sağlıyoruz"ANKARA - Sanko Holding İş ve Tarım Makineleri...

Sanko Holding KOMATEK 2017 Fuarında yer aldı

Sanko Holding İş ve Tarım Makineleri Grup Başkanı Sami Konukoğlu:

"Makine sektörü katma değer açısından çok büyük bir sektör"

" Türkiye'den döviz çıkışını durduruyoruz yada döviz girişini sağlıyoruz"

ANKARA - Sanko Holding İş ve Tarım Makineleri Grup Başkanı Sami Konukoğlu, " Türkiye'de Türkiye için üretiyoruz ve Türkiye'de üretilen makinelere daha çok destek verilmesini istiyoruz" dedi.

15. Uluslararası İş ve İnşaat Makina, Teknoloji ve Aletleri İhtisas Fuarı kapsamında KOMATEK 2017 bu yıl Atatürk Kültür Merkezinde kapılarını açtı. Bir çok firmanın yer aldığı fuarda çeşitli iş makineleri sergilendi ve yeni iş makinelerinin lansmanı yapıldı. Fuarda Gaziantep'ten gelen Sanko Holding İş ve Tarım Makineleri Grup Başkanı Sami Konukoğlu ve firma yetkilileri de bulundu. Daha önceki fuarda mini ekspratörleri tanıttıklarını dile getiren Konukoğlu bu yıl Ankara'da 30 tonluk olanlarını tanıtıma çıkarttıklarını belirtti. Türkiye ekonomisine destek olmanın mutluluğunu duyduklarını belirten Konukoğlu, "Makine sektörü katma değer açısından çok büyük bir sektör. Bir makine satıldığında Türkiye'de de satılsa yurt dışında da ya Türkiye'den döviz çıkışını durduruyoruz yada döviz girişini sağlıyoruz. İthalat ihracat dengesini sağlayabilmek için, cari açığı sağlayabilmek için çok büyük bir ekonomi. Ayrıca boyacısından, kaynakçısına ve sanayicilere, on binlerce insana da ekonomi sağlanmış oluyor. Türkiye'de Türkiye için üretiyoruz ve Türkiye'de üretilen makinelere daha çok destek verilmesini istiyoruz" şeklinde konuştu.

Fuarda ayrıca Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir'de yer aldı. KOMATEK 2017 Fuarı 7 Mayıs tarihine kadar AKM'de yer alacak.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Sanko Holding Türkiye Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title