Haberler

Salı Pazarını Gezdi, Pazarcı ve Vatandaşları Dinledi

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, ünü ilçe sınırlarının da dışına taşan Salı pazarını gezdi, esnafı ve vatandaşları dinledi.

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, ünü ilçe sınırlarının da dışına taşan Salı pazarını gezdi, esnafı ve vatandaşları dinledi. Salı pazarını ziyaret eden Başkanı Türkmen, vatandaşlarla selamlaşıp sohbet eden, isteklerini vatandaşların kendilerinden dinleyip işyerlerine ziyarette bulunan Başkan Türkmen, genç, yaşlı herkesin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Ünü Evliya Çelebi'den beri süre gelen Akçaabat Salı Pazarı'nda mikro klima özelliği sebebiyle meyveden sebzeye her türlü ürün satılıyor. Bölgenin en büyük pazarı olan Salı pazarında bahçelerden yeni toplanmış her çeşit sebzeyi, lezzetli süt ürünlerini ve meyvelerin en tazelerini uygun fiyata bulmak mümkün. Salı Pazarı'nda karalahanadan organik yeşilliklere; tereyağından mısır ununa; mısır ekmeğinden biberine, patlıcanına, fasulyesine; sebze fidelerine varıncaya kadar her türlü ürün mevcut.

Pazarcı esnaflarla sohbet edip satılan yöresel ürünleri büyük bir keyifle inceleyen Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, " Evliya Çelebi'in seyahatnamelerine bile konu olan Akçaabat Salıpazarı her zaman olduğu gibi ürünleriyle yine rengarenk ve cıvıl cıvıl. Bizler sosyal belediyecilik anlayışı içerisinde insan odaklı hizmet üretmeye gayret gösteriyoruz. Bu kapsamda vatandaşlarımızın Pazar içerisinde daha çok vakit geçirmelerini sağlamak için yeni düzenlemeler yapacağız. Yapmayı planladığımız bu yeni düzenlemelerle birlikte satış yapmaya gelenler de alış veriş yapmaya gelenler de Salı pazarı içerisinde daha çok vakit geçirebilecekler. Akçaabat Belediye olarak hemşerilerimizin günlük hayatını kolaylaştırmak adına düzenlemeler yapmaya gayret ediyoruz" dedi.

Pazar esnafı, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen'in kendilerini sık sık ziyaret ettiğini ve bu ziyaretten ziyadesiyle memnun olduğunu belirterek " Belediye Başkanımız Şefik Türkmen'e isteklerimizi, şikayetlerimizi yüz yüze söylüyoruz. Başkanımız da bizlerin isteklerine çözüm getirmeye gayret ediyor. Başkanımızın, yoğun çalışma mesaisi arasında bizleri sık sık ziyaret etmesi son derece mutluluk verici; esnafı da vatandaşı da tek tek dinliyor, çözüm üretme gayretinde bulunuyor" ifadelerini kullandılar. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Şefik Türkmen Akçaabat Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Chelsea Tottenham maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Chelsea Tottenham maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Koç Metalurji halka arz ne zaman? Koç Metalurji Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem görecek? Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title