Haberler

Sadağı Kanyonuna Yeni Çehre

Bursa’nın Orhaneli ilçesinin saklı zenginliği Sadağı kanyonu turizme açılıyor.

Bursa'nın Orhaneli ilçesinin saklı zenginliği Sadağı kanyonu turizme açılıyor.

BEBKA tarafından finanse edilen Sadağı Kanyonu Tabiat Parkı ile ilgili Orman Su İşleri Doğa Koruma Milli Parklar Müdürlüğü ve Orhaneli Belediyesi ortaklığı ile hazırlanan proje tanıtıldı. İbrahim Hüsnü Çağlayan Konferans Salonu'ndaki tanıtım toplantısında Bursa Vali Yardımcısı Mustafa Altıntaş'ın yanı sıra Orman Su İşleri Doğa Koruma Milli Parklar 2. Bölge Müdürü Yahya Güngör, Kaymakam Abdulhalim Can, Orhaneli Belediye Başkanı İrfan Tatlıoğlu, kurum müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı. Açılış konuşmasını yapan Yahya Güngör, 2014 yılında tescili yapılan Sadağı kanyonunun ortak proje ile turizmin hizmetine sunulacağını ifade etti. Projede tanıtım merkezi binası, 6 adet kamelya, 4 adet köprü ve biyolojik çalışma merkezi yer aldığını dile getiren Güngör, proje maliyetinin 243 bin TL olacağını sözlerine ekledi.

Sadağı Kanyonu Tabiat Parkı'nın işletmesini Orhaneli Belediyesi olarak 5 yıllığına üstlendiklerini ifade eden Tatlıoğlu ise, Orhaneli'nin Dünyanın en güzel bölgesi olduğunu söyleyerek, "Sadağı Kanyonu Tabiat Parkı bizim turizmde en önemli varlığımız. Yürütülen projede olduğu gibi her konuda desteklerini esirgemeyen başta kaymakamımız olmak üzere bütün kurumlara teşekkür ederim" dedi. Tatlıoğlu, Mayıs 2016 tarihinde bitecek proje ile Sadağı kanyonunun bölgenin cazibe merkezi olacağını kaydetti.

Vali Yardımcısı Mustafa Altıntaş, Orhaneli'de yapılan çalışmaları ilgiyle izlediklerini, bunun bölgenin kalkınmasına yönelik çok önemli proje olduğunu ifade etti. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Mustafa Altıntaş İrfan Tatlıoğlu Orhaneli Ekonomi Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın 'Şarap festivali' eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın "Şarap festivali" eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title