Haberler

Oyuncu Nur Fettahoğlu'nun eşi Amerika'da 6 milyar dolarlık yatırımın başına geçti

Güncelleme:

Güzel oyuncu Nur Fettahoğlu'nun eşi, Amerika'da bulunan 6 milyar dolarlık alışveriş merkezinin başına geçti.

Ekranların aranan ismi Nur Fettahoğlu'na Amerika yolu göründü. Nur Fettahoğlu'nun yıllardır yeme içme sektöründe yöneticilik yapan eşi Levent Veziroğlu, Amerika'ya transfer oldu.

YILDA 46 MİLYON KİŞİ ZİYARET EDECEK

Yer aldığı dizilerde performansıyla büyük beğeni toplayan güzel oyuncunun eşi Levent Veziroğlu, yılbaşında New York'ta açılacak 6 milyar dolarlık dev alışveriş merkezini yönetecek. Yılda 46 milyon kişinin ziyaret edeceği AVM'nin yeme-içme ve eğlence operasyonlarını üstlenecek.

Oyuncu Nur Fettahoğlu'nun eşi Amerika'da 6 milyar dolarlık yatırımın başına geçti

İSTANBUL-AMERİKA ARASINDA MEKİK DOKUYACAK

Nur Fettahoğlu da eşinin işleri nedeniyle İstanbul-New York arasında mekik dokuyacak. Posta'nın haberine göre, Levent Veziroğlu, Doğuş Grubu'na ait D.ream şirketinin kurucusu ve CEO'suydu.

Oyuncu Nur Fettahoğlu'nun eşi Amerika'da 6 milyar dolarlık yatırımın başına geçti

Oyuncu Nur Fettahoğlu'nun eşi Amerika'da 6 milyar dolarlık yatırımın başına geçti

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Amerika Birleşik Devletleri Levent Veziroğlu Nur Fettahoğlu New York Haberler

Bakmadan Geçme

Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 7 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (14)

MSDS:

Parası olmasa bu yaşlı adama selam bile vermez . . ))

35
1
yanıtYanıtla
azap:

herkesi kendin gibi zannetme

yanıt0
yanıt22
HABERLERİN ADALETİ:

ALLAH BELANI BUNE BE BABAN YAŞINDA HİÇ YAKIŞMIŞ MI ??? BİRAZ İNSAN OLUN. .

19
3
yanıtYanıtla
ADIM SOYADIM:

Niye yakışmasın adam ceo ceoooo. Her türlü yakıştırmış işte. . .

yanıt14
yanıt4
Türkiye:

Bu güzel değil ki

15
7
yanıtYanıtla
FREE DÜRBÜN:

bunlar yaş tahtaya basmaz para ne kadar büyükse o kadar garantiye oynarlar

20
0
yanıtYanıtla
Noluyor:

Bakıyorum herkes yurtdışına kaçıyor?

6
4
yanıtYanıtla
Gül:

Daha gecende sevgilisi baskasini evlendi diye agliyordu. . . .

3
1
yanıtYanıtla
onamae wa:

kadın zaten çalışıyor kendi mesleğini yapıyor diğerleri gibi zengin koca bulup bütün gün estetikçi estetikçi gezmiyor, herkes genç yakışıklı koca sevmez biraz beyin şart

3
0
yanıtYanıtla
hayret:

yanlış okumadım değilmi. 6 milyar dolarlık yatırım diyo. bu ne lan bizim memlekete bu kadar yatırım yapılmıyo be. ülkemi lan bu.

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title