Haberler

"Otomobil Hız Kesti"

Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün, otomotiv satışlarının ocak-nisan döneminde yüzde 23 azaldığını söyledi.

Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün, otomotiv satışlarının ocak-nisan döneminde yüzde 23 azaldığını söyledi.

Bursa'da Şentürkler Otomotiv'i ziyaret eden Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün, " Ford Otosan, gücünü bayileriyle ticari ilişkinin ötesinde güven ve samimiyete dayanarak oluşturduğu uzun dönemli ve kuvvetli bağlardan alıyor. Bugün, 100'ü aşkın satış noktasında ve 150'ye yakın servis noktasında Ford markasıyla müşterilerimize hizmet veriyoruz. Siz değerli bayilerimizin iş birliğiyle toplam pazarda 10'uncu yıldır üst üste pazar lideri olmanın gururunu yaşıyoruz" dedi.

Yenigün, bir gazetecinin, "Otomotiv sektöründe daralan pazar hakkında ne düşünüyorsunuz?" sorusuna, "2012 yılı Ocak-Nisan döneminde otomobil ve hafif ticari araç toplam pazarı geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 23 oranında azalarak 174 bin seviyelerinde gerçekleşmiştir. 2012'nin ilk 4 ayında toplam pazarda 26 bin 795 adet satış yaptık" cevabını verdi.

Yenigün, 2012 yılındaki hedeflerinden de bahsederek, "2012 yılının 835 bin seviyelerinde gerçekleşeceğini tahmin ediyoruz. Ford Otosan olarak biz de 2012 yılında iç pazarda 125 bin adet araç satmayı ve yüzde 15'lik pazar payına ulaşmayı hedefliyoruz. Büyük yatırımlarını hızla sürdüren Ford Otosan'ın geleceği sağlam" diye konuştu.

Yenigün, yerli otomobil üretimiyle alakalı soru üzerine, "Her Türk vatandaşı gibi, hem de bu sektörün içinden olan bir kişi olarak, yerli Türk markasına sıcak bakıyoruz. Devletin de bu konuyla ilgili girişimleri var, umarım hayırlısı olur" dedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haydar Yenigün Ford Otosan Ford Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu? Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title