Haberler

Omv Petrol ile Okur Petrol İşbirliğine 8 Mayıs 2017'ye Kadar Grup Muafiyeti

Rekabet Kurulu, Reklamcılar Derneği tarafından yayımlanması planlanan tavsiye edilen fiyat listesine ve üçüncü bir teşebbüse yaptırılması planlanan sektör araştırmasına muafiyet tanımadı.

Rekabet Kurulu, Reklamcılar Derneği tarafından yayımlanması planlanan tavsiye edilen fiyat listesine ve üçüncü bir teşebbüse yaptırılması planlanan sektör araştırmasına muafiyet tanımadı. Göltaş Göller Bölgesi Çimento ile Batısöke Söke Çimento Sanayii arasında imzalanan fason üretim anlaşmasına menfi tespit belgesi veren Kurul,OMV Petrol Ofisi A.Ş. ile Okur Petrol Ürünleri Gıda İnşaat ve Taşımacılık arasında kurulan bildirim konusu dikey ilişkinin tebliği kapsamında 8 Mayıs 2017 tarihine kadar grup muafiyetinden yararlandığını karara bağladı.

Rekabet Kurulu, 9 Ocak 2014 tarihli toplantısında alınan kararlara ilişkin yazılı açıklama yaptı. Buna göre Kurul, "GlaxoSmithKline İlaçları Sanayi ve Ticaret A.Ş., GlaxoSmithKline Biologicals S.A. ve İdol İlaç Dolum Sanayi ve Ticaret A.Ş. "arasında imzalanan işbirliği ve fason üretim sözleşmesine muafiyet tanıdı.

OMV Petrol Ofisi A.Ş. ile Okur Petrol Ürünleri Gıda İnşaat ve Taşımacılık arasında kurulan bildirim konusu dikey ilişkinin tebliğ kapsamında 8 Mayıs 2017 tarihine kadar grup muafiyetinden yararlandığına karar verildi.

Kurul tarafından Reklamcılar Derneği tarafından yayımlanması planlanan tavsiye edilen fiyat listesine ve üçüncü bir teşebbüse yaptırılması planlanan sektör araştırmasına muafiyet tanınmadı. Göltaş Göller Bölgesi Çimento ile Batısöke Söke Çimento Sanayii arasında imzalanan fason üretim anlaşmasına menfi tespit belgesi verildi.

Ant Gıda Tarım Turizm Enerji ve Demir Çelik San. Tic. A.Ş.'nin kontrolünün Merpa Metal Endüstri ve Pazarlama A.Ş. ve Merkür Maden Endüstri ve Pazarlama A.Ş. tarafından devralınması işleminin izne tabi olmadığını karara bağladı.

-DEVRALINMA İŞLEMLERİNE İZİN-

lariant International AG deri iş kolunun Stahl Lux 2 SA tarafından devralınması ve devir sonrası Stahl Lux 2 SA tarafından çıkarılacak yeni hisselerin Clariant International AG tarafından devralınması, Tekpol Poliüretan Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin tüm hisselerinin Enplast Plastik Kimya Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından devralınması; Yücel Boru ve Profil Endüstrisi A.Ş. tarafından İlhanlar Haddecilik Boru ve Profil Tekstil San. Ltd. Şti.'nin devralınması işlemine izin verildi. Kurul ayrıca M Steel Indústria e Comércio de Produtos Siderúrgicos Ltda.'nın Mitsui - Co., Ltd. ve ArcelorMittal Gonvarri Brasil Produtos Siderurgicos, S.A. ortak girişimine dönüştürülmesi işlemine izin verilmesini uygun gördü.

Kaynak: ANKA / Ekonomi

Petrol Ofisi Söke Ekonomi Haberler

Ayşe Ateş: Bahçeli'nin çağrısı sonrasında Cumhurbaşkanı benimle görüşmekten vazgeçti

Ayşe Ateş: Bahçeli'nin çağrısı sonrasında Cumhurbaşkanı benimle görüşmekten vazgeçti

Bir ilimiz diken üstünde! 5 günde 3 ölümlü vaka, hepsinin de yaşı gençti

Bir ilimiz diken üstünde! 5 günde 3 ölümlü vaka, hepsinin de yaşı gençti

Üniversite sınavında yapay zeka yardımıyla kopya! Görevlilerden öğrenciye suçüstü

Üniversite sınavında yapay zeka yardımıyla kopya! Görevlilerden öğrenciye suçüstü

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigaraya karşı yeni kanun sinyali! Gündemde 'İngiliz modeli' var

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigaraya karşı yeni kanun sinyali! Gündemde "İngiliz modeli" var

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title