Haberler

"MÜSİAD Otomotiv Sektör Zirvesi 2013" SAKARYA

"MÜSİAD Otomotiv Sektör Zirvesi 2013" SAKARYA

"MÜSİAD Otomotiv Sektör Zirvesi 2013" - SAKARYA

"MÜSİAD Otomotiv Sektör Zirvesi 2013"

- Toyota Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Özer:

- "Toyota olarak geçtiğimiz yıl, dünya genelinde 10 milyon adet satış seviyesine ulaştık. Kaliteli parçalarla ve iyi insan gücüyle üretilen kaliteli otomobilleri müşterilerimize sunuyoruz"

SAKARYA (AA) - Toyota Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Orhan Özer, Toyota olarak kaliteli otomobiller ürettiklerini belirterek, bu sayede geçen yıl dünya genelinde 10 milon adet satış rakamına ulaştıklarını söyledi.

Özer, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası'nda (SATSO) düzenlenen "MÜSİAD Otomotiv Sektör Zirvesi 2013" toplantısında yaptığı konuşmada, Sakarya'daki fabrikada Toyota'nın Verso ve Corolla modellerini ürettiklerini anlattı.

Sakarya'da 4 bin kişilik istihdam ve 1,4 milyar avroluk toplam yatırımla Türkiye otomotiv sektörüne kalite kavramını getirdiklerini vurgulayan Özer, "Burada ürettiğimiz otomobilleri, dünyanın 52 ülkesine ihraç ediyoruz. Japonya seviyesinde bir kaliteyle üretim yapmaktayız. Şu anda sıfır hatayla otomobiller üretiyoruz. Dünyanın belli başlı pazarlarında bu otomobillerimizi satıyoruz" dedi.

"Satış sonrası hizmetler de çok önemli" diyen Özer, "Bu konuda Toyota olarak temel prensiplerimiz var. Bizim için müşteri memnuniyeti, otomobil satmaktan daha önemli. Nihai hedefimiz, ürünlerimizi müşterilerin ihtiyacına göre üretmektir. Hayat boyu hizmeti öngörüyoruz" ifadesini kullandı.

Özer, Toyota olarak geçen yıl dünya genelinde 10 milyon adet satış seviyesine ulaştıklarına dikkati çekerek, "Kaliteli parçalarla ve iyi insan gücüyle üretilen kaliteli otomobilleri müşterilerimize sunuyoruz. Ürettiğimiz sıfır hatalı araçları, sürekli olarak takip ediyoruz. Bir parçada sorun çıktığında benzer araçları da incelemeye alıyoruz. Bu şekilde müşteri memnuniyetini sağlamaya çalışıyoruz" diye konuştu.

Kaynak: AA / Ekonomi

Toyota Türkiye Orhan Özer Sakarya Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title