Haberler

Mudanya Sahilinden Çelik Borular Kaldırıldı

Bursa Büyükşehir Belediyesi, müteahhit firmaya ait sahildeki çelik boruları kaldırdı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, müteahhit firmaya ait sahildeki çelik boruları kaldırdı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Mudanya sahil projesi için ihaleye katılan iki firmanın uzun süredir hukuki anlaşmazlıkları dolayısıyla işi yapmayacağı kanaatine vararak, sahildeki fore kazık için getirilen çelik boruları ve müteahhide ait eşyaları kaldırdı.

Mudanya iskelesi-Mütareke binası arası kentsel tasarım inşaatı işini 2 Nisan 2014 tarihinde ihaleye çıkaran Büyükşehir Belediyesi, 13 geçerli teklif arasından 10 Ekim 2014 tarihinde Ahmet Yörük ile 13 milyon 643 bin 162 liraya sözleşme imzalamıştı. Kamu İhale Kurumu'na yapılan itirazlar sonucu işin ihaleye katılan bir başka firma olan Hidrolik İnşaat'a verilmesi kararlaştırılmış ve 20 Şubat 2015 tarihinde sözleşme yapılmıştı. 15 milyon 302 bin 420 liraya yapılan yeni sözleşmeye göre müteahhit firmanın işi 26 Şubat 2016 tarihine kadar tamamlaması kararlaştırılmıştı.

Bu süre zarfında 16 Mayıs 2015 tarihinde atılan temel ile yol kat eden Hidrolik İnşaat, işi ilk alan firma Ahmet Yörük'ün itirazıyla mahkemeyi kaybetmişti. Müteahhit firmalar arasındaki hukuki ihtilaf dolayısıyla durma noktasına gelen işi sonuçlandıramayan Büyükşehir Belediyesi, her iki firmanın da inşaatı gerçekleştiremeyeceği kanaatine vararak yeni bir ihale sürecini başlatma kararı aldı. Belediye, kordon boyundaki şantiye alanlarını boşaltarak burayı tekrar halkın istifadesine açacak. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Mudanya Ekonomi Haberler

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Komşu ülkeden atılan roketler İsrail'i cehenneme çevirdi

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Bakmadan Geçme

Di Marzio kimdir? Di Marzio kaç yaşında, nereli, mesleği ne? LOL çöktü mü? 4 Haziran Salı LOL sorun mu var? #129300 Icardi gidiyor mu? Icardi ayrılacak mı? #129300 Emekliye bayram ikramiyesi artacak mı? 3 bin TL emekli ikramiyesi ne kadar olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? #129300 4 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 4 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 4 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 4 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
DEM Parti 'kayyum' kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

DEM Parti "kayyum" kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

500

Yorumlar (1)

YANDAŞ MI VATANDAŞ MI ??:

Bursa Büyükşehir Belediyesi Mudanya''da iş yapıyor havası yaratmak için yıllardırsahil projesini ısıtıp ısıtıp gündeme getiriyor. Zor bela ihale etmişlerdi ve zaten projeye bakınca AMPUL şekli var. O projeyi de galiba yandaş müteahide zoraki verdiler ama yüzlerine bulaştı. Bursa yerel basınında gık yok. Mudanya belediyesi ile uğraşmaktan büyükşehirin bu tuhaf uygulamaları görülmez / gösterilmez olmuş. Şimdi karar verilmesi gereken ''yandaş mı vatandaş mı ?''Vatandaş gerilim değil, işbirliği istiyo

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title