Haberler

Miçotakis rahat durmuyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik enflasyon göndermesi tartışmaları alevlendirecek

Güncelleme:

Ankara-Atina hattındaki tansiyon son dönemde neredeyse hiç düşmezken, Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis'ten tartışmaları alevlendirecek bir çıkış geldi. Dilinden düşürmediği Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı yine hedefine alan Miçotakis, Ankara'nın ekonomik kriz sebebiyle gündem değiştirmek için Yunanistan'a saldırdığını iddia ederek, "Eğer bizde de enflasyon yüzde 85 olsaydı ben de konuyu değiştirmeye çalışırdım" dedi.

Gelecek yıl yapılacak seçimlere hazırlanan Türkiye ve Yunanistan'da liderler arasındaki gerilim devam ediyor. 2022'nin Mart ayında İstanbul'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ziyaret eden ve verimli bir görüşme gerçekleştiren Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis dün yaptığı açıklamada ise Erdoğan'ı sert bir dille eleştirdi.

"ANKARA GÜNDEM DEĞİŞTİRMEK İSTİYOR"

Miçotakis, Ankara'nın ekonomik kriz sebebiyle gündem değiştirmek için Yunanistan'a saldırdığını söylerken, "Eğer bizde de enflasyon yüzde 85 olsaydı ben de konuyu değiştirmeye çalışırdım" dedi.

"HER SÖZLERİNE YANIT VERSEM BAŞKA BİR ŞEY YAPAMAM"

Berlin'de gerçekleşen Batı Balkanlar Zirvesi'nde konuşan Miçotakis, "Eğer Türk yetkililerin Yunanistan'ı provoke eden sözlerine her seferinde yanıt versem başka bir şey yapamam" dedi.

"SÖZLÜ TARTIŞMALARA GİRMEYECEĞİZ"

Sözcü gazetesinde yer alan habere göre Miçotakis açıklamalarına, "Yunanistan'ın pozisyonu çok net. Daha önce de söylediğim gibi sözlü tartışmalara girmeyeceğiz. Söyleyecek bir şeyim yok" ifadesini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Recep Tayyip Erdoğan Ankar Haber Ajansı Yunanistan Türkiye Atina Ekonomi Haberler

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Bakmadan Geçme

Survivor'da kim elendi? Survivor Hilmi Cem elendi mi? 3 Haziran Survivor'a kim veda etti? MasterChef yeni sezon fragmanı yayınlandı! MasterChef Türkiye 2024 ne zaman başlıyor? MasterChef yeni sezon yarışmacıları kimler? LGS sınav gözetmen ücreti ne zaman yatacak 2024? LGS sınav görevi ücreti ne kadar? MAYIS AYI ENFLASYON NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? TÜİK Mayıs ayı enflasyon oranı artacak mı, beklentiler neler? Resmi Gazete bugün (2 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! HAZİRAN AYI KİRA ARTIŞI NE KADAR OLACAK? Yüzde 25 kira zam sınırı devam ediyor mu? Kira artış oranı ne kadar oldu? Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? Avatar Atakan Survivor'da hangi yıllar yarıştı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi, kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor'da bu hafta kim gitti? Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 3 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri!
İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

500

Yorumlar (19)

Burak Bayhan:

Miço aynı Bay Kemal gibi asker, kukla. Zelenski gibi dolu tenekeyi boş teneke ye çevirip çöpe atıcaklar. Haberleri yok.

45
42
yanıtYanıtla
Haydar:

Adamlar burnumuzun dibindeki adacıkları kayalıkları işgal etti be burda hikaye okuma

yanıt6
yanıt9
Murtaza Kaya:

keçinin bir tarafı kaşınınca çobanın değneğine sürtermiş miçonun ki de onun hesap :D

40
45
yanıtYanıtla
Zulkarneyn :

10 milyon nüfuslu ulkeyi 350 milyar USD borc batağına sokup ABD'nin comari olmuşlar, enflasyondan bahsediyor. Dover misin sabaha mi bırakırsın?

43
25
yanıtYanıtla
Demir Acer :

acep miconun yunaninda enflasyon rakamlari kacti? iste mico bos bos konusuyo guya basganimiza laf sokuyo

23
44
yanıtYanıtla
Haydar:

Yıllık sadece yüzde 12 canım burda laf olsun diye boş yorum yapma

yanıt7
yanıt7
Vez gez:

Adın micotakis icraatin picotakis

34
27
yanıtYanıtla
Metin Yalcin:

Kek Miço ne enflasyonu sen ülkenin tapusunu ABD ye vermişsin ..))

27
34
yanıtYanıtla
er ak:

18ada ve kayalik yunan a verildi. daha da alamazlar. ses yok. cumhuriyet tarihinin toprak kaybeden tek hukumeti. ne ucaklari alabilidi ne fuzeleri kurabildi. yazik

29
22
yanıtYanıtla
mehmet sadık kaya:

Yalan haber suç sayılıyor bilgin olsun,İsmet pasa duyarsa bu yalanı sana fena bozulur.

yanıt4
yanıt1
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title