Haberler

Mersin'de 600 Bin TL'ye Tuvalet İhalesi

Güncelleme:

Mersin Büyükşehir Belediyesi yoğun güvenlik önlemleri altında yapılan ihalede otogarın tuvaleti açık artırma ile 600 bin TL'ye çıktı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre Sarayı'nda yoğun güvenlik önlemleri altında yapılan ihalenin öğleden sonraki bölümünde otogarın tuvaleti için teklifler alındı.

12 TEKLİF VERİLDİ

12 kişinin teklif verdiği ihale açık artırma usulü ile yapıldı. Açılış fiyatı 125 bin TL olan tuvalet için yapılan açık artıma sonunda KDV ve stopaj hariç 600 bin TL ile en yüksek teklifi veren Mehmet Ali Akyüz, yeni otogarın tuvalet işletmecisi oldu.

Otogarın 1 yıllık işletme hakkını alan Mehmet Ali Akyüz'ün babası ve aynı zamanda Adana Otogarı'nın tuvalet işletmecisi olan Berces Akyüz, açılan bütün ihalelere gireceğini belirterek, "Bütün ihalelere gireceğim. Kimin elinden ne geliyorsa geriye koymasın. Halen Adana Otogarı'ndaki tuvaleti çalıştırıyorum. Türkiye'de iki tane namuslu belediye başkanı tanıdım. Biri Ege Batur, biri de sizin başkan. Bugüne kadar başka namuslu başkan görmedim" diyerek salondan ayrıldı.

KORUMA VEREBİLİRİZ

Öte yandan ihalenin ardından polis Mehmet Ali Akyüz ile görüştü. Akyüz'e ihale öncesi ve sonrasında herhangi bir sorunla karşılaşıp karşılaşmadığını soran polis, gerekirse koruma verebileceklerini söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Ali Akyüz Ekonomi Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Cadde ortasında koyun kesti, yetmedi tüm pisliğini de kanala boşalttı

Cadde ortasında koyun kesti, yetmedi tüm pisliğini de kanala boşalttı

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500

Yorumlar (2)

VATANDAŞ:

Salondakiler hepsi camış gibi, yiye yiye ne hale dönmüşler

7
0
yanıtYanıtla
allohasan:

demekki neymiş insanların can ve mal güvenliği sağlanınca namuslu ve dürüst insanlar ortaya çıkıyormuş eğer biz bu ülkede adaleti tam anlamıyla tesisi etsek ve asayişi sağlasak fazla değil on yılda süper güç oluruz buna inanın şu ihale bun küçük bir örneği bakın 125binden 600bine çıkıyor nerdeyse beş katı her ihalede emniyet sağlansa yandaşcılık yapılmasa varın siz hesap edin bütçemiz iki kat vazla verir

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title