Haberler

Meclis lokantasındaki fiyatlar tartışma yarattı! Pilav 10 TL, tereyağlı fasulye 42 TL

Güncelleme:

Asgari ücretin 6 katından fazla kazanan milletvekillerinin Meclis lokantasındaki yemekler için ödedikleri tutarlar tartışma konusu oldu. İnternette paylaşılan bir adisyonda pilavın 10 TL, cacığın 10 TL ve tereyağlı İspir fasulyesinin 42 TL'den satıldığı görüldü.

Meclis lokantasındaki fiyatlar her dönem tartışmalara konu olurken, sosyal medyaya düşen bir adisyonda yer alan fiyatlar yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

VATANDAŞTAN 10 KAT DAHA UCUZA YİYORLAR

Asgari ücretin 6 katından fazla kazanan milletvekillerinin Meclis lokantasında da normal vatandaştan 10 kat daha ucuza yemek yedikleri görüldü.

Meclis lokantasındaki fiyatlar tartışma yarattı! Pilav 10 TL, tereyağlı fasulye 42 TL

ADİSYONDAKİ RAKAMLAR TARTIŞMA YARATTI

İnternette paylaşılan adisyonda bir vekilin pirinç pilavı ve cacık için 10'ar lira, kayısı kompostosu için 11 TL ve tereyağlı İspir fasulyesi için 43 TL ödediği görülüyor.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Ekonomi

Asgari Ücret 3.Sayfa Politika Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Kuruluş Osman 159. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Deliha 2 konusu nedir? Deliha 2 oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama!
500

Yorumlar (32)

ARSLANOĞLU Hakan:

Domuz eti yemekten korkan Müslümanlar, Kul hakkı yemekten korkmuyorlar.

181
4
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

hadi bizimkiler memnun bu durumdan diyelim, e hani lafa gelince halkçı geçinen ce he pe li vekiller neden ses etmiyor bu duruma. adlarında sadece halk geçer bunların

111
66
yanıtYanıtla
Ali :

Bu nasıl bir mantık ile yapılmış bir yorum Allah aşkına?

yanıt47
yanıt38
Doğrucu vatandaş:

Aynen, sözde "Atatürkçü, Halkçı, Milliyetçi" ler ama hepsi ceplerine çıkarcılar. Diğerleri de "Komşusu açken tok yatan bizden değildir" diyen Peygamberin ümmetinden olduğunu iddia ederler. Hangisi olursa olsun sağcısı, solcusu, ilericisi gericisi hepsi sadece ve sadece kendilerine müslümanlar.

yanıt64
yanıt7
Seko:

Haksız sın

yanıt9
yanıt5
uğur Ugi:

Haksızsın!

yanıt8
yanıt4
Mehmet Vatandaş:

Adalet sadece adlarında geçenler gibi mi:)))

yanıt11
yanıt1
ahmet erol:

10 liraya biz sadece eve 1 adet ekmek alabiliyoruz. disarda yemek yemek imkansız. 85 milyonu tatile giden yuksek gelirli 2-3 milyon insanla bir tutup fakir insan yok diyen ulkedeki millet vekilleri ve bu fiyatlarla yemek yiyip sonra askeri ucretle halkimiz rahatlıkla gecinebilir diyen milletvekilleri milleti temsil etmediginizi bilin.

112
4
yanıtYanıtla
öti1941:

Ekmek yiyorlarsa ac degiller,demisti bir adam.(!)

yanıt43
yanıt3
Fondaşsavar:

Siz hiç A parti veya B parti milletvekillerinin bu ucuz lokanta işine karşı çıktıklarını gördünüz mü? her şeyi Hükümete bağlıyorsunuz da. Mesela CHP li vekiller her şeye karşı çıkıyorlar da buna neden karşı çıkmıyorlar?

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title