Haberler

Kütahya Organize Sanayi Bölgesi'ne Demir Yolu Yükleme Merkezi Projesi

Güncelleme:

Kütahya Organize Sanayi Bölgesi'nin lojistik altyapısını güçlendirmek ve taşımacılık süreçlerini iyileştirmek amacıyla TCDD Genel Müdürü ile görüşme gerçekleştirildi. Demir yolu yükleme merkezi projesi bölge ekonomisine olumlu katkılar sağlayacak.

Kütahya Organize Sanayi Bölgesi'nin lojistik altyapısını güçlendirmek ve Kütahya sanayisinin taşımacılık süreçlerini iyileştirmek amacıyla, bölge yetkilileri TCDD Genel Müdürü Hasan Pezük ile Ankara TCDD Genel Müdürlüğü'nde önemli bir görüşme gerçekleştirdi.

Kütahya Milletvekilleri Adil Biçer, İsmail Çağlar Bayırcı ve Mehmet Demir, Kütahya Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Eskioğlu, Kütahya Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Tunahan Ergin, 30 Ağustos Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mahmut Öztaş ve 30 Ağustos Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Murat Demir'in katılımıyla gerçekleşen bu önemli ziyarette, Kütahya Organize Sanayi Bölgesi'ne yapılacak olan demir yolu yükleme merkezi konusu masaya yatırıldı.

Toplantıda, bölgenin lojistik potansiyelini artıracak olan demir yolu yükleme merkezinin planlama süreci ele alındı. TCDD Genel Müdürü Hasan Pezük, bölgenin ihtiyaçları doğrultusunda yapılacak olan çalışmaların önemine vurgu yaparak, iş birliği içinde bu projenin hayata geçirilmesi için gerekli adımların atılacağını belirtti.

Kütahya Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Eskioğlu, demir yolu yükleme merkezinin bölge ekonomisi ve lojistik faaliyetleri açısından taşıdığı önemi vurgulayarak, TCDD ile iş birliği içinde projenin en verimli şekilde hayata geçirilmesi için çalışacaklarını ifade etti.

Bu kritik görüşme, bölgenin lojistik altyapısının güçlendirilmesi adına önemli bir adım olarak değerlendirilirken, demir yolu yükleme merkezi projesinin bölge sanayisine ve ekonomisine olumlu katkılar sağlaması bekleniyor. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Organize Sanayi Bölgesi Kütahya Tcdd Ulaşım Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title