Haberler

Kütahya'da Karma Organize Sanayi Bölgesi İçin Yer İncelemesi Yapıldı

Güncelleme:

Kütahya Valisi Musa Işın ve Milletvekili Adil Biçer, Simav, Pazarlar ve Şaphane ilçeleri için ortak kullanılacak karma Organize Sanayi Bölgesi için yer incelemesi gerçekleştirdi. Vali Işın, OSB'nin yaklaşık bin 730 dekarlık alana kurulmasının planlandığını ve bölgede yaklaşık 5 bin kişinin istihdam edilmesinin hedeflendiğini belirtti.

Kütahya Valisi Musa Işın, Milletvekili Adil Biçer ile birlikte, Simav, Pazarlar ve Şaphane ilçeleri için ortak kullanılacak karma Organize Sanayi Bölgesi için yer incelemesi gerçekleştirdi.

OSB'nin yaklaşık bin 730 dekarlık alana kurulmasının planlandığını belirten Vali Işın, yer seçim sürecinin bir an önce tamamlanması ve gerekli çabanın gösterilmesi konusunda çalışmaların hızlandırılmasını istedi.

Birçok firmanın ön tahsis talepleri bulunduğunu aktaran Işın, OSB'nin faaliyete geçmesiyle birlikte bölgede yaklaşık 5 bin kişinin istihdam edilmesinin planlandığını kaydetti. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Organize Sanayi Bölgesi Milletvekili Adil Biçer Musa Işın Kütahya Şaphane Simav OSB Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title