Haberler

Konya Büyükşehir Belediyesi, Ilgın ilçesindeki yolu hizmete sundu

Güncelleme:

Konya Büyükşehir Belediyesi, Ilgın ilçesinde Gökçeyurt Mahallesi - Uzundere Mahallesi arasındaki 10 kilometrelik yolda sathi kaplama çalışmasını tamamlayarak yolu hizmete sundu. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, şehrin merkezinde ve tüm ilçelerinde altyapı ve üstyapı çalışmalarını eksiksiz şekilde yürüttüklerini belirtti.

Konya Büyükşehir Belediyesi, Ilgın ilçesinde Gökçeyurt Mahallesi - Uzundere Mahallesi arasındaki 10 kilometrelik yolda sathi kaplama çalışmasını tamamlayarak yolu hizmete sundu.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, şehrin merkezinde ve tüm ilçelerinde her alanda olduğu gibi altyapı ve üstyapı alanlarında da gerekli çalışmaları eksiksiz şekilde yürüttüklerini belirtti.

Konya'nın daha güzel yarınlara ulaşması için yoğun gayret gösterdiklerini ifade eden Altay, "Büyükşehir Belediyesi olarak Konyalı hemşehrilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda gece gündüz demeden çalışıyoruz. Mahalle yollarında yürüttüğümüz çalışmalara da bu kapsamda önem veriyoruz. Ilgın İlçemizde Gökçeyurt Mahallesi ve Uzundere Mahallesi arasındaki 10 kilometrelik yolda sathi kaplama çalışmasını tamamladık. Hizmet vermeye başlayan yolumuzun hemşehrilerimiz için hayırlı olmasını diliyorum." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA / Ekonomi

Konya Büyükşehir Belediyesi Uğur İbrahim Altay Gökçeyurt Altay Ilgın Konya İnşaat Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title