Haberler

Kastamonu Belediyesi'nde En Düşük Maaş 18 Bin 300 TL Oldu

Güncelleme:

Kastamonu Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, belediye çalışanları ile bir araya gelerek, en düşük maaşın 18 bin 300 Türk Lirası olduğunu açıkladı.

Kastamonu Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, belediye çalışanları ile bir araya gelerek, en düşük maaşın 18 bin 300 Türk Lirası olduğunu açıkladı.

Kastamonu Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, belediye çalışanlarıyla bir araya geldi. Belediye çalışanların taleplerini dinleyen Başkan Vidinlioğlu, işçilerin maaşlarıyla ilgili gelen talepleri değerlendirerek, Kastamonu Belediyesi'nde en düşük maaşın 18 bin 300 Türk lirası olarak belirlendiğini açıkladı.

Her zaman çalışanların yanında olduğunu söyleyen Başkan Vidinlioğlu, "Ben her zaman çalışanımın yanında oldum. Çalışanım akşam evine giderken kafasının rahat gitmesini istedim. Göreve gelmeden önce de söz verdiğim üzere bugüne kadar her zaman işçilerimizin sosyal ve ekonomik imkanlarını belediyemiz imkanları dahilinde hep en üst seviyede tutmanın gayreti içerisinde oldum. Tabi son zamanlarda ekonomik olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Hayat pahalılığını hep birlikte yaşıyoruz. Bu noktada da üzerimize düşeni yapmaktan ötürü mutluyum. Yine imkanlarımız dahilinde çalışanlarımız için en iyisini yaptık. Çalışanımızı enflasyona ezdirmeme sözümüzü tutuyoruz. İşçimizin alın teri bizim kutsalımız. Bugün itibarı ile belediyemizde en düşük ücreti 18 bin 300 Türk Lirası olarak belirledik. Biz burada büyük bir aileyiz. Çalışanlarımız benim için çok kıymetli. Biz zor zamanlarda hep birlikte bu şehre hizmet ettik. Gecemizi gündüzümüze kattık. Şehrimiz için hep birlikte en iyiyi, en güzeli yapma gayretinde olduk. Rabbim tüm mesai arkadaşlarımdan razı olsun. Yeni zam oranlarının tüm çalışanlarımız için hayırlara vesile olmasını temenni ederim. Biz gerek işçimize gerek şehrimize gerek hemşehrilerimize verdiğimiz tüm sözleri bir bir tutuyoruz. Allah çıktığımız hizmet yolunda bizleri mahcup etmesin" dedi.

Başkan Vidinlioğlu'nun maaş ile ilgili açıklamasının ardından belediye çalışanları arasında büyük sevinç ile karşılandı. Yapılan artışın ardından Başkan Vidinlioğlu'nu alkışlayan belediye personeli, yapılan zam oranı için teşekkür etti. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Rahmi Galip Vidinlioğlu Kastamonu Belediyesi Kastamonu Ekonomi Haberler

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

CHP lideri Özel: Çekişme yok, Türkiye Belediyeler Birliği başkan adayımız İmamoğlu'dur

CHP lideri Özel: Çekişme yok, Türkiye Belediyeler Birliği başkan adayımız İmamoğlu'dur

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Bakmadan Geçme

2 Haziran'da toplu taşıma ücretsiz mi? Yarın toplu taşıma ücretsiz olacak mı? Gönül Dağı ne zaman, saat kaçta? Gönül Dağı yeni bölüm fragmanı izle! 23 Eylül hangi burç? 23 Eylül'de doğanlar hangi burç oluyor? 23 Eylül tarihi hangi burç olur? Barbara Palvin aldatıldı mı? Dylan Sprouse, Barbara Palvin'i aldattı mı? İSTANBUL HAVA DURUMU İstanbul'da bu hafta hava nasıl? Meteoroloji uyardı! Havalar ne zaman ısınacak? Havalar ne zaman, hangi tarihte ısınıyor? Meteoroloji tarih vererek uyardı! Prens 3. sezon ne zaman çıkacak? Prens 3. sezon var mı, nerede yayınlanacak? AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanır? AÖF sınav sonuçları nereden, hangi siteden öğrenilir? AÖF sonuç sorgulama ekranı 2024! 1 HAZİRAN TV YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü?
1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title