Haberler

Karamehmet, Turkcell Borcunu Kapattı

Güncelleme:

Çukurova Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Karamehmet, Rus Alfa Grubu'na ödemesi gereken 1.6 milyar dolarlık borcunu, temin ettiği kredi ile ödedi.

Çukurova Grubu'nun Patronu Mehmet Emin Karamehmet, son anda Rus şirketine borcunu ödedi. Karamehmet, Rus Alfa Grubuna ödemesi gereken 1.6 milyar doları Ziraat Bankası'ndan aldığı kredi ile kapattı. Karşılığında Turkcell hisselerini bankaya rehin verdi.

"PARA BANKAYA YATIRILDI "

Çukurova Holding’ten Borsa’ya gönderilen açıklamada şu bilgilere yer verildi:

“Grubumuzun, Alfa Grubu’nun rehinli dolaylık Turkcell İlerişim hisselerinin geri alımına ilişkin T.C Ziraat Bankası a.Ş ile kredi sözleşmesi imzalanmış olup, anılan kredi sözleşmesi tahtında kredi kullanmak suretiyle, Privy Council kararına göre Alfa Grubuna borçlu olunan yaklaşık 1 milyar 604 milyon dolar 600 bin USD, Alfa Grubu’nun banka hesabına yatırılmıştır."

"HİSSELER REHİN EDİLDİ"

Açıklamda ayrıca, "Bu suretle Alfa Grubu lehine rehin kaldırılarak aynı hisseler üzerinde T.C Ziraat Bankası A.Ş lehine rehin tesis edilmiştir.” denildi.

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Mehmet Emin Karamehmet Ziraat Bankası Çukurova Grubu Ekonomi Ekonomi Haberler

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Seferberlik ve Savaş Hâli Yönetmeliği'ni yayımladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Seferberlik ve Savaş Hâli Yönetmeliği"ni yayımladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
Anlaşma tamam gibi! 1. Lig takımı Adanaspor satılıyor

Anlaşma tamam gibi! 1. Lig takımı Adanaspor satılıyor

500

Yorumlar (3)

SELAM SİZE:

RAKAM BİLMEZLERE... BU PARA CAPRİS GOLDU YAPAMAYAN FADIL AKGÜNDÜZÜN TOPLADIĞI VE NEREYE HARCADIĞI BELLİ OLMAYAN İÇ ETTİĞİ PARANIN 9 KATINDAN FAZLADIR..HA ÇOK TA TIN AMA TÜCCAR OLAN BELLİ YANİ ... ÖDEMİŞ ADAM... BİRİDE YİNE TOKATLAMIŞ..

8
0
yanıtYanıtla
Mustafa Durmaz:

türk kalmasına tabiki sevindik,sayın karamehmet''e geçmiş olsun ama reklama o kadar para verirken tüm şebekeler arasında en pahalı olmasını ve verdiği hizmeti bu kadar pahalı vermesini yadırgıyorum,kendisine bu kadar sahip çıkan müşterisine de biraz daha uygun hizmet vermesi doğal olması gerekirken habire yüklenmeleri sefillik.

5
0
yanıtYanıtla
turan özbek:

__Sayın M.E.KARAMEHMET çokurova holdinge bağlı baytur inşaatda iş kazası geçirdim ve kolumu kaybettim tam 17 yıl oldu kolumun acısı hiç dinmedi.......Sayın çukurova ve baytur yöneticileri sizler benim kolumun etini yiyorsunuz ve kanını içiyorsunuz sizler hiç allah dan korkmaz mısınız vijdanınız yok mu sizlerin bunca zaman dır neden arayıp da sormazsınız hey insan bu gün bana yarinde sana hiç bir şey uzak değil sende görürsün... Tam 17 yıldan beri ne ararsınız nede sorarsınız kolumu aldınız hayallerimi de aldınız her şeyimi kaybettim bu yetmemiş gibi işsiz bıraktınız…Sayın M.E KARAMEHMET ve M.ALİ.KARMEHMET ve Yöneticiler beni kendi yerinize koyun bir düşünün kolun yok diye işten çıkardınız ben ne yapıyım…Mahkemeye verdim mahkeme beş yıl surdu beş yıl sonucu 5,600 tl tazminat aldım beni kendi yerinize koyun ve benim sesimi duyurun.Allah aşkına birileri duysun sesimi ve duyursun kolsuz ve işsiz bıraktın be karamehmet ve yöneticileri keser döner sap döner bir gün hesap döner..

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title