Haberler

Karamanlis'in İletişimcisi Global Tanıtım'la Birleşiyor

Yunanistan Başbakanı Kostas Karamanlis 49 Yıl Aradan Sonra Türkiye Ziyaret Ederken, Karamanlis'in Siyaset İletişimi Danışmanı Yunan Cıvıtas Group, Türkiye'nin Önde Gelen İletişim Firmalarından Global Tanıtım ile Birleşiyor.

Yunanistan Başbakanı Kostas Karamanlis 49 yıl aradan sonra Türkiye ziyaret ederken, Karamanlis’in siyaset iletişimi danışmanı Yunan CIVITAS Group, Türkiye’nin önde gelen iletişim firmalarından Global Tanıtım ile birleşiyor.

Bu birleşmeyle, toplam 16 milyon Euro cirolu ve 50’ye yakın uluslararası ve yerel firmaya hizmet veren, Türkiye ve Yunanistan’ın en büyük iletişim danışmanlığı firması doğacak. Global Tanıtım, CIVITAS ile 2005 yılında Bulgaristan’da, 2007’de Romanya’da ortak şirket kurarak işbirliğinin ilk adımlarını atmıştı.

CIVITAS GLOBAL HOLDİNG KURULACAK: Şirketler arası hisse değişiminin ardından iki şirket Avrupa merkezli yeni bir holding kurarak, Türkiye ve Yunanistan’ın yanısıra Balkanlar ve diğer Güneydoğu Avrupa ülkelerine de birlikte girecekler. CIVITAS Global adıyla kurulacak yeni holdingin Başkanlığını CIVITAS Group Başkanı George Flessas, Başkan Yardımcılığı’nı ise Global Tanıtım Başkanı Ceyda Aydede yürütecek. 2003 yılında Uluslararası Halkla İlişkiler Birliği (IPRA) Başkanlığı da yapan Ceyda Aydede, yeni holdingin uluslararası ilişkilerinden sorumlu olacak.

ÖRNEK MODEL OLACAĞIZ: CIVITAS Group Başkanı George Flessas, birleşmenin iki şirkete, birbirlerinin kaynaklarına ve müşterilerine erişim fırsatı sağlayacağını ve bölgedeki başka endüstriler için örnek bir model oluşturacağını söyledi. Flessas, "Birleşmemizin amacı bölgemizde güçlü bir iletişim ağı oluşturmak. Yunanistan ve Türkiye’nin çalışma hayatı, yaşam tarzları da birbirine benziyor. Her iki ülkenin insanları da benzer markaları tüketiyor ve benzer mesajlardan etkileniyorlar" dedi. Global Tanıtım Başkanı Ceyda Aydede, CIVITAS ile gerçekleştirilen birleşmeyle Global’in teknik bilgi ve iş modellerinde daha da zenginleşeceğini söyledi. Aydede, bu yeni dönemde AB ülkelerinin iletişim alanındaki deneyimlerinin paylaşılarak bölgede etkin bir sinerji ortamı yaratılacağını belirtti.

Kendi markaları devam edecek

1994 yılında kurulan CIVITAS Group, 2005’de, 50’den fazla ülkede faaliyet gösteren Ketchum ile ortaklık kurdu. Bugün Yunanistan’ın en büyük strateji, iletişim danışmanlığı ve lobicilik şirketi. Yunanistan ve Güneydoğu Avrupa Bölgesi’nde bulunan ülkelerdeki özel ve kamu şirketlerine stratejik planlama, kurumsal iletişim ve siyaset iletişimi konularında hizmet veriyor. 1989 yılında Ceyda Aydede tarafından kurulan Global Tanıtım ise 1992’de Fleishman Hillard’ın temsilciliğini aldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

Bakmadan Geçme

Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title