Haberler

Kamyonetini seyyar lastikçi dükkanı yaptı

Güncelleme:

Konya'da oto lastik tamirciliği yapan Turan Yıldırım, 1,5 yıl önce kendi iş yerini kamyonetine açarak seyyar oto lastik tamirciliği yapmaya başladı. Genç lastikçi, kentteki merkez ilçelere lastik tamir aracı açarak müşterilerine daha ucuz hizmet vermeyi hedefliyor.

Konya'da oto lastik tamircisi 3 çocuk babası 32 yaşındaki Turan Yıldırım, 8 yıl boyunca bir tanıdığının iş yerinde işçi olarak çalıştı. Kamyonetiyle bir iş planı yapan Yıldırım, mesleğini devam ettirmek için lastik tamir ve değişim malzemesini kendi aracının içine koyarak lastik tamir ihtiyacını müşterilerine servis yapma fikriyle harekete geçti. Turan Yıldırım eşinin de fikrini alarak oto lastik tamirciliği yapmaya karar verdi. Yıldırım, kamyonetinin içerisine jeneratör, balans makinesi, lastik sökme makinesi ve kompresörü yerleştirerek sokaklarda gezmeye başladı. Bir buçuk yıl boyunca sabır ve azimle işine sahip çıkan Yıldırım, müşterilerine en iyi şekilde hizmet vermek için çalışıyor.

"MÜŞTERİLERİMİZ OLDUKÇA MEMNUN"

Bu işi kamyon lastik tamircileri yapıyor gibi, sadece kamyonlar yolda kalıyor gibi bir algı oluştuğunu belirten Yıldırım, "Ben de bunun üzerine neden binekler yolda kalmasın, bineklerin de lastikleri olduğu yerde inebilir, patlayabilir ve böyle bir karar aldım. Bu karar neticesinde bu işe başladım. Örneğin bir aracın lastiği patladığı zaman vatandaş çekici ile aracını lastikçiye götürmektense bu şekilde hem müşteriye daha ucuz oluyor, hem de zaman tasarrufu yapabiliyor. Müşterilerimiz oldukça memnun" ifadelerini kullandı.

"ÜÇ BÜYÜK İLÇEYE ÜÇ ARAÇ"

Lastik ustası Yıldırım, "İlk hedefim hem müşterilerimizin parası cebinde kalsın hem de mağdur olmasın. Asıl bunlara ulaşmak için kent merkezindeki üç büyük ilçeye üç araç uygulayıp Selçuklu'dan arayanlar için Selçuklu'daki aracı, Karatay için Karatay'da bulunan aracı yönlendirmek istiyorum. Bu sayede ise müşterilerimize daha uygun fiyatlarla yol masrafı olmadan fiyatlarla hizmet sunabilirim" diye konuştu.

"EŞİM EN BÜYÜK DESTEKÇİM"

"Ekmek istedikten sonra yeter ki azim ve istek olsun her türlü her türlü kapılar açılır" sözleriyle eşinin desteğiyle yola çıktığını dile getiren Yıldırım, "Ben eşime bu teklifi sundum o direk zaten kabul etti. Neden olmasın gayet güzel bir fikir dedi ve yapmaya başladık. Şimdi herkes memnun. Eşim en büyük destekçim, eşimin desteğiyle bu işe başlamış oldum. Şimdilerde ise işe yetişemiyorum, çoğundan özür diliyorum çünkü devir zaman devri" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Turan Yıldırım Konya Haberler

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

Bakmadan Geçme

Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇ TARİHİ 2024 #128204 LGS sınav sonuçları ve yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? LGS sınav soruları ve cevap anahtarı ne zaman açıklanacak 2024? MEB 2024 LGS cevap anahtarı! YDUS cevap anahtarı yayınlandı mı? ÖSYM YDUS 2024 soru kitapçığı ve cevap anahtarı! 2024 ve 2025 okullar ne zaman açılacak? 2024 – 2025 eğitim öğretim dönem ne zaman başlayacak? Zorunlu askerlik kalkacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılacak mı 2024? 2 Haziran hangi burç? 2 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 2 Haziran tarihi hangi burç olur?
Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title