Haberler

Kabe'de 107 Kişinin Öldüğü Facianın Altından Bin Ladin Ailesi Çıktı

Güncelleme:

Kabe'de 107 kişinin hayatını kaybettiği kazada flaş detay: Kabe'yi genişletme projesini Bin Ladin ailesinin üstlendiği ortaya çıktı.

Kabe'yi genişletme çalışmalarına katılan bir vincin düşmesi sonucu Suudi Arabistan tarihine geçen bir olay yaşandı. Vincin düşmesiyle birlikte hac ibadetini yerine getirmek için Mekke'de bulunan 107 kişi hayatını kaybetti. Hayatını kaybedenler arasında iki Türk hacı adayı olduğu da belirtiliyor.

TAŞERONLARLA ANLAŞILDI

Suudi Arabistan hükümetinin büyük projelerinden biri olan Kabe alanını genişletme işini Cidde merkezli Bin Ladin grubu üstleniyor. Bin Ladin ailesinin Kabe'nin etrafını genişletme projesi kapsamında bazı taşeronlarla da anlaşmıştı.

USAME BİN LADİN'İ REDDETTİLER

Bin Ladin ailesinin yıllardır Suudi Kraliyet ailesine yakın olduğu biliniyor. ABD tarafından öldürülen El-Kaide'nin eski lideri Usame Bin Ladin de bu aileye mensup. Fakat aile terörist faaliyetlere katıldığından dolayı 1990'lı yıllarda Usame Bin-Ladin'i reddetmiş.

Kabe projesi tamamlanınca böyle olacak.

2020 YILINDA BİTECEK

Türk şirketlerinin de Kabe yakınlarındaki Al-Bait projesinde çalıştıkları biliniyor. Kabe'yi genişletme projesinin 2020 yılında tamamlanması öngörülüyor.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Suudi Arabistan Usame Bin Ladin Mekke Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin helikopteri düştü

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin helikopteri düştü

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

500

Yorumlar (9)

Makine:

Yeri gögü yaratan bunu neden engellemedi acaba ?

9
57
yanıtYanıtla
Ğümüş:

Öldünmü anlarsın

yanıt3
yanıt2
YENI PARTI MARSI:

KABE DİŞINDAKI TARIHI OLMAYAN BÜTÜN BINALARI YIKIN;MILLET NEFES ALSIN. .

24
0
yanıtYanıtla
aziz:

onlar sehit oldu keske hepsi ölseydi Allah kabul etsin amin

7
8
yanıtYanıtla
Isa Musa:

Kabe isleri Bin Ladin cetesinin eline dustuyse vay muslumanlarin haline

6
9
yanıtYanıtla
.CHP:

SUUDI MUZ CUMHURIYETI

4
4
yanıtYanıtla
Benim işte:

Bu aile neye dokunursa olaydan ölüm haberleri çıkıyor. En iyisi evde oturup dışarı çıkmasınlar.

2
3
yanıtYanıtla
turk:

tarihe dikkat 11 eylul. bu is kasti yapilmistir

2
1
yanıtYanıtla
Kobra06:

Hangi fakiri

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title