Haberler

Junioshow Fuarı" 10 Ocak'ta Açılacak

Bursa Bebe-Çocuk Hazır Giyim ve Çocuk İhtiyaçları Fuarı (Junioshow), 10 Ocak Salı günü kapılarını açacak.

Bursa Bebe-Çocuk Hazır Giyim ve Çocuk İhtiyaçları Fuarı (Junioshow), 10 Ocak Salı günü kapılarını açacak.

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Kuş, BTSO öncülüğünde TÜYAP Bursa Fuarcılık AŞ ve Bebe Çocuk Konfeksiyonu Sektörü Sanayici ve İşadamları Derneği (BEKSİAD) iş birliğiyle organize edilen fuara ilişkin odanın Altıparmak hizmet binasında basın toplantısı düzenledi.

Kuş, fuarın bebe ve çocuk konfeksiyonu üretimi yapan firmaların rekabetçiliğine ve ihracatına büyük güç kattığını vurgulayarak, Ar-Ge ve tasarım unsurlarıyla oluşturulan bir ürünü marka haline getirmenin en önemli yollarından birinin yine fuarlar olduğunu, bu yolla sektörlerin küresel arenada da etkili bir kimliğe kavuştuğunu anlattı.

Junioshow Fuarı'na geçen yıl 44 ülkeden 25 bin yerli ve yabancı ziyaretçinin katıldığını hatırlatan Kuş, "2017 yılının ilk fuarı olan Junioshow'u yoğun katılımla bir kez daha gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. Fuarımızda Ekonomi Bakanlığından aldığımız Ur-Ge destekleriyle çok sayıda yabancı iş dünyası temsilcisini ağırlayacağız. Yaklaşık 200 firma da sektörümüzün yurt içindeki bu en önemli buluşmasında fuardaki yerlerini alacak. Junioshow Fuarı'na Rusya'dan 100'ün üzerinde iş dünyası temsilcisi katılacak. Fuar, bu yıl da sektörümüze ve kent ekonomimize değer katmayı sürdürecek." diye konuştu.

"Ticari Safari Projesi'yle 800 yabancı alıcı geliyor"

TÜYAP Bursa Fuarcılık AŞ Genel Müdürü İlhan Ersözlü de Junioshow Fuarı'nın Bursalı bebe ve çocuk konfeksiyon sektörüne ivme kazandırdığını söyledi.

Fuarın 5 ayrı salonda 30 bin metrekarelik özel dekor stantlarla ziyaretçileriyle buluşacağını aktaran Ersözlü, "Junioshow Fuarı çok güzel bir çıkış yakaladı. Junioshow Fuarı, geçtiğimiz yılın ardından aranılan ve popüler bir fuar haline geldi. Bu sene fuarımızda Ticari Safari Projesi kapsamında 800 yabancı iş dünyası temsilcisini ağırlamayı planlıyoruz. Herhangi bir rezervasyon iptalimiz yok. Fuarımızın geçen seneye göre daha başarılı olmasını bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

BEKİSAD Başkanı Halil Atalay ise Junioshow Fuarı'nın sektörün beklentilerin üzerinde bir fuar olduğunu belirterek, "KOBİ niteliğinde sektörlerin gelişmesi için fuarlar önemli. BTSO gibi kent dinamiklerinin destekleriyle firmaların büyümesi bu yıl da devam edecek." dedi.

10-14 Ocak'ta gerçekleştirilecek fuar kapsamında çok sayıda etkinlik gerçekleştirilecek. Fuar alanında kurulan trend alanlarında firmalar en gözde koleksiyonlarını sergileme fırsatı yakalayacak. 11 Ocak'ta "Junio Defile" organizasyonuyla da firmalar, yaz kreasyonlarını görücüye çıkaracak. Fuar kapsamında ayrıca bu yıl "Barışı Hayal Et Sevgiyi Düşle" temasıyla gerçekleştirilen Genç Tasarımcılar Yarışması'nın ödül töreni gerçekleştirilecek.

Kaynak: AA / Ekonomi

İlhan Ersözlü İsmail Kuş Ekonomi Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Bakmadan Geçme

Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title