Haberler

Jolly Tur'a Bir Ödül Daha

Güncelleme:

Gazi Üniversitesi Turizm Fakültesi öğrencilerinin turizm sektörü ile ilgili düzenlediği ankette en iyi turizm acentası olarak Jolly Tur seçildi.

Gazi Üniversitesi Turizm Fakültesi'nde Turizm Haftası sebebiyle ''Turizm'de Yeni Eğilimler Paneli'' düzenlendi. Panele öğrencilerin anketinde en başarılı turizm şirketi olarak belirlenen Jolly Tur'un Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar konuşmacı olarak davet edildi.

Mete Vardar panelde yaptığı konuşmada; Jolly Tur'un dünü, bugünü ve genel işletme politikalarını anlatırken, şirketin gençlik turizmi kapsamındaki çalışmalarını ve hedeflerini gençlerle paylaştı.

Turizmde farklı alanlarda hizmet veren işletme ve belediyelerin alternatif turizm girişimlerini ve işletme politikalarını değerlendirdikleri panelde Jolly Tur'a turizme katkılarından dolayı teşekkür plaketi verildi. Turizm sektöründe 26 yıldır hizmet veren ve % 100'e yakın müşteri memnuniyeti ile sayısız ödüle layık görülen Jolly Tur'un Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar'a ödülünü Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Büyükberber takdim etti.

İyi Çalışmalar,

Kaynak: Bültenler / Ekonomi

Gazi Üniversitesi Turizm Haftası Mete Vardar Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title