Haberler

İzmir Ticaret Borsası Ekim Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Güncelleme:

İzmir Ticaret Borsası'nın ekim ayı meclis toplantısı, İzmir Ticaret Odası Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi. Toplantıya konuk olarak katılan İzmir Valisi Süleyman Elban, Cumhuriyet'in 100. yılını kutladı ve tarıma verilen önemi vurguladı. İTB Yönetim Kurulu Başkanı Işınsu Kestelli ise yeni yatırım projelerini hayata geçireceklerini duyurdu.

İzmir Ticaret Borsası'nın ekim ayı meclis toplantısı, İzmir Ticaret Odası Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi.

Toplantıya konuk olarak katılan İzmir Valisi Süleyman Elban, burada yaptığı konuşmada, Cumhuriyet'in 100. yılını kutladı.

Cumhuriyetin kuruluşunda tarıma çok önem verildiğini belirten Elban, "Cumhuriyetin ve güzel Atatürk'ün kalkınmada tarıma verdiği önemi, tarımdaki yapılan çalışmalarını biliyoruz. Kalkınma dediğimiz, muasır medeniyetler seviyesine ulaşmak, onu geçmek bir bütün olarak olur. Sadece sanayiyle, tarımla, ticaretle değil sosyokütürel, eğitim alanı dahil her alanda topyekun kalkınarak hedefe ulaşabiliriz." dedi.

Ülke tarımında bir takım sorunların bulunduğunu ifade eden Elban, şunları kaydetti:

"Ülkemizde en büyük sorunlardan biri, çiftçi tanımı yok. Kim çiftçi? dediğinizde bir cevabı yok. Hem sarraf hem çiftçi hem patron hem çiftçi hem sanayici hem çiftçi dolayısıyla gerçek manada bir çiftçi tanımı olmayınca, çiftçiye verilecek destekler konusunda da sorunlar ortaya çıkıyor. Gerçek anlamda destek verilse de yerini bulamıyor."

Elban, sanayileşme, şehirleşme ve nüfus artışının tarımı tehdit ettiğini, tarımda yeni yüzyılda yeni hedefler konulmasını gerektiğini söyledi.

"Proje üretmeye devam edeceğiz"

İTB Yönetim Kurulu Başkanı Işınsu Kestelli, Cumhuriyet'in 100. yılını büyük bir heyecan ve coşkuyla kutladıklarını belirterek, "Yılmadan, yorulmadan çalışmaya, proje üretmeye devam edeceğiz." dedi.

Cumhuriyetin 100. yılında yeni yatırım projelerini hayata geçireceklerini aktaran Kestelli, "İzmir Tarım Teknoloji Merkezi ile yatırımlarımıza bir yenisini ekliyoruz. Bölgemizde sürdürülebilir tarımı temin etmek amacıyla Gastronomi projemizi hayata geçiriyoruz." dedi.

İTB'nin İzmir Tarım Teknoloji Merkezi ile hazırladığı "Gastronomi" projesi hakkında sunum yapıldı.

Kaynak: AA / Ekonomi

Süleyman Elban İzmir Ekonomi Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

Bakmadan Geçme

İbrahim Reisi kimdir, kaç yaşındaydı? İbrahim Reisi ne zaman Cumhurbaşkanı oldu? İran Cumhurbaşkanı öldü mü? İbrahim Reisi helikopter kazasından öldü mü, yaşıyor mu? Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title