Haberler

İstanbul'da suya yüzde 7 zam yapıldı

Güncelleme:

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde İSKİ tarafından suya yüzde 40 zam yapılması teklifi, AK Parti ve MHP meclis üyelerinin oyları ile reddedildi. Bunun yerine enflasyon farkına göre 1 Ocak 2021'den itibaren geçerli olmak üzere yüzde 6.84 zam yapılmasına karar verildi.

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) Olağanüstü Genel Kurulu, Yenikapı Avrasya Gösteri Merkezinde gerçekleştirildi.

İBB Meclisi 1. Başkanvekili Zeynel Abidin Okul başkanlığında gerçekleşen oturumda, İSKİ Genel Müdürlüğünün 2021 Yılı Su Satış ve Kullanılmış Suların Uzaklaştırılması Bedeli Tarifeleri teklifi gündeme geldi. İSKİ, 2021 yılı su satış tarifelerine yüzde 25 artı aylık TÜFE oranında zam talebinde bulundu.

YÜZDE 40 ZAM TEKLİFİ KABUL EDİLMEDİ

Tarife Komisyonu Başkanı AK Partili Seçkin Turan, İSKİ'nin teklifini kabul etmediklerini belirterek, "Temmuz ayında yapılan zammı da göz önünde bulundurarak tüm kademelerde yüzde 6,84'lük bir dengelemeyi öngörüyoruz." ifadelerini kullandı. CHP Sözcüsü Tarık Balyalı ise İSKİ'nin su maliyetlerinin artışı sebebiyle su fiyatlarına zam yapmak zorunda kalındığını savundu.

YENİ ZAM 1 OCAK'TAN İTİBAREN GEÇERLİ OLACAK

İSKİ'nin zam teklifi oy çokluğu ile reddedildi. Tarife Komisyonu Başkanı Turan'ın teklifi, oy birliğiyle kabul edilerek su fiyatlarına 1 Ocak 2021'den itibaren yüzde 6,84'lük zam gerçekleştirildi.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

AK Parti Haberler

Fransa'da aşırı sağcıların seçim zaferine tepki gösteren yüzlerce kişi sokağa indi

Fransa'da aşırı sağcıların seçim zaferine tepki gösteren yüzlerce kişi sokağa indi

Avrupa'da kırmızı alarm! Belçika Başbakanı Alexander de Croo istifa edecek

Avrupa'da kırmızı alarm! Belçika Başbakanı Alexander de Croo istifa edecek

Akıllara Özgür Özel'in sözü geldi! Erken seçim anketinden çıkan sonuç bir hayli çarpıcı

Akıllara Özgür Özel'in sözü geldi! Erken seçim anketinden çıkan sonuç bir hayli çarpıcı

Bakmadan Geçme

GAMZE ÖZÇELİK KİMLE EVLENDİ? Gamze Özçelik'in eşi Reshad Strik kim, nereli, kaç yaşında? LGS SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN? #9997 2024 LGS sonuçları açıklandı mı, tarih belli oldu mu? MEB SONUÇ SORGULAMA! BOMBA TRANSFER! Anderson TALİSCA, Fenerbahçe'ye mi geliyor? #9917 SURVİVOR YUNUS EMRE ELENDİ Mİ? Survivor All Star 2024 dün akşam (9 Haziran) kim elendi? Merve Dizdar kiminle evlendi? Merve Dizdar'ın eşi Cihan Aygün kimdir? Resmi Gazete bugün (10 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 10 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 10 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 10 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 10 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 10 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 10 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 10 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 10 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Fransa Kanada maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Fransa Kanada maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
Ankara'nın uykularını kaçıran skandal! Ne kadar kuduz köpek varsa şehre salıp kaçtılar

Ankara'nın uykularını kaçıran skandal! Ne kadar kuduz köpek varsa şehre salıp kaçtılar

500

Yorumlar (48)

KİMSE KUSURA BAKMASIN:

EKREM BAŞKAN SONUNA KADAR ARKANDAYIZ.

16
23
yanıtYanıtla
Öyle mi:

Hep o mu arkaya geçecek arada yer değiştirin dostane bir şekilde

yanıt0
yanıt0
yilmaz:

hersey cok gozel oldu

yanıt8
yanıt6
HAS:

ooooooohhhhhhhh her şey güzel olacak dediler her şey zamlı oldu

14
21
yanıtYanıtla
Dördüncü vites:

A dan Z ye zam gelmiş suyu bedavamı verecekler zannettiniz benzine haftada bir zam geliyor sesiniz çıkmıyor

23
11
yanıtYanıtla
Benzin:

Benzin küresel her yerde fiyatı aynıdır küreseldir onlar nasıl sesini çıkartacak. Sorun alım gücünün düşmesi herkesin bildiği gibi _)

yanıt0
yanıt0
Geri vites:

Halk ekmeğe iettye hamidiye suya da zam yaptı desteğe devam aferin

yanıt0
yanıt0
demir:

elektrigi yurt disindan alıyorsun , benzini de yurtdısından alıyorsun yaptıgın anlasma geregi uzerinde bilmem kimin resmi olan paran değer kaybedince yurtdısından aldıkların zamlanıyor . Ya su ??

yanıt0
yanıt0
gsfgdg:

elektriğede yüzde 100 zam getirin akp grubu reddetsin bunlara ters manevra yapmak lazım

20
13
yanıtYanıtla
antikor53:

su parasına milleti kandırdı yetmedi yüzde 40 zam getirecekti oda yetmedi seni gördüm. iflah olmayacağınızı anladım.

yanıt8
yanıt1
Tüm 48 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title