Haberler

    İso 500 Listesindeki Royal Halı, Borsada 'Yakın İzlemeye' Alındı

    Konu ile ilgili, Borsa İstanbul'dan yapılan açıklamaya göre, Royal Halı'nın (Royal Halı İplik Tekstil Mobilya San. ve Tic. A.Ş.) vadesi geçmiş bir dizi borcu bulunuyor.

    Konu ile ilgili, Borsa İstanbul'dan yapılan açıklamaya göre, Royal Halı'nın ( Royal Halı İplik Tekstil Mobilya San. ve Tic. A.Ş.) vadesi geçmiş bir dizi borcu bulunuyor. Yine, vadesi gelmediği halde, şirketin geri çağrılan finansal borcu da bulunuyor.

    MAKİNELERE REHİN KONULDU

    Öte yandan, finansal kuruluşların bir kısmı, alacaklarını tahsil etmek için şirket aleyhine haciz işlemi başlattı. Bir alacaklı tarafından da, bazı makine ve ekipmanlar üzerine rehin konuldu.

    AÇIKLAMA YAPMA YETKİMİZ KALMADI

    Borsa İstanbul açıklamasında, şirketin yaşadığı tüm bu durumlara karşı KAP'a açıklama yapılmadığı belirtildi. Royal Halı'dan yapılan açıklamada ise, şirketin yönetim kurulu başkanı Taner Nakıboğlu ve yönetim kurulu üyesi Cahit Nakıboğlu'nun tutuklandıkları hatırlatılarak 'Adı geçen kişilerin elektronik sertifikaları ile KAP'da açıklama yapılması nedeniyle KAP'da açıklama yapma olanağımız şu an için kalmamıştır" denildi.

    YAKIN İZLEME PAZARI'NA ALINDI

    Borsa İstanbul, ilgili yönergeye hatırlatmada bulunarak, şirketin uyarılarak, 'Yakın İzleme Pazarı'na alındığını duyurarak şu açıklamayı yaptı: "Şirketin uyarılarak paylarının Yakın İzleme Pazarı'na alınmasına ve bu uyarının Yönergenin 32 inci maddesinin 1 inci fıkrasının (a) bendi kapsamında birinci uyarı olarak sayılmasına, pazar değişikliğine ilişkin Yönetim Kurulu kararının alınmasından itibaren izleyen iş günü seans sonuna kadar payların işlem sırasının kapalı kalmaya devam etmesine ve ikinci iş gününden itibaren payların Yakın İzleme Pazarı'nda işlem görmeye başlamasına karar vermiştir."

    İSO 500 LİSTESİNDE YER ALIYOR

    Naksan Holding'in çoğunluk hissedarı olduğu Royal Halı 12 yıl kadar önce üretime başladı. Türkiye genelinde 200'ü aşkın showroom ve bin 300'e yakın satış noktasında ürünleri satılan Royal Halı, İstanbul Sanayi Odası'nın son açıkladığı en büyük 500 sanayi kuruluşu listesinde yer alıyor.

    SAHİPLERİ TUTUKLANDI

    Royal Halı'nın sahipleri Naksan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu ile oğlu Taner Nakıboğlu geçtiğimiz hafta tutuklanmıştı. Gaziantep Valiliği tarafından yapılan açıklamada iki ismin, 15 Temmuz darbe girişimi sonrası başlatılan soruşturmalar kapsamında tutuklandıkları açıklanmıştı.

    Kaynak: Hürriyet / Ekonomi

    Cahit Nakıboğlu Borsa İstanbul Royal Halı Ekonomi Haberler

    Kamuda tasarruf dönemi başladı! İşte madde madde yeni tedbirler

    Kamuda tasarruf dönemi başladı! İşte madde madde yeni tedbirler

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Şubat davasından hüküm giyen emekli generallere af

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Şubat davasından hüküm giyen emekli generallere af

    Kobani Davası'ndan tahliye edilen Kışanak: Mesele ülkenin sorunlarının çözüleceği ortamı yaratmak

    Kobani Davası'ndan tahliye edilen Kışanak: Mesele ülkenin sorunlarının çözüleceği ortamı yaratmak

    Bakmadan Geçme

    Survivor Aleyna kimdir? Aleyna Kalaycıoğlu kaç yaşında, nereli? Survivor Özgür kimdir? Survivor All Star Özgür Tetik kaç yaşında, nereli? GELİNİM MUTFAKTA 17 MAYIS 2024 İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 17 Mayıs Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? #128250 Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
    Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken 'Kobani' davası yorumu: Bunun için dikta rejimleriyle el sıkışılmaz, sistemin aparatı olunmaz

    Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken "Kobani" davası yorumu: Bunun için dikta rejimleriyle el sıkışılmaz, sistemin aparatı olunmaz

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title