Haberler

İsedak Sermaye Piyasaları Düzenleyicileri Forumu

2’nci İSEDAK Sermaye Piyasaları Düzenleyicileri Forumu yarın İstanbul’da düzenlenecek.

2'nci İSEDAK Sermaye Piyasaları Düzenleyicileri Forumu yarın İstanbul'da düzenlenecek.

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) açıklamasına göre,  İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT), Ekonomik ve Ticari İşbirliği Daimi Komitesi (İSEDAK) üyelerine yönelik olarak "2'nci İSEDAK Sermaye Piyasaları Düzenleyicileri Forumu" yarın SPK'nın ev sahipliğinde, İstanbul Four Seasons Bosphorus Hotel'de düzenlenecek.

Forum; Azerbaycan, Bangladeş, Birleşik Arap Emirlikleri, Gambiya, Irak, İran, Kamerun, Kazakistan, Kuveyt, Lübnan, Maldivler, Malezya, Pakistan, Senegal, Sudan, Suudi Arabistan, Tunus, Umman, Ürdün ve Türkiye'den yetkili otoritelerin katılımlarıyla gerçekleştirilecek.

SPK Başkanı Dr. Vahdettin Ertaş ve İSEDAK Koordinasyon Bürosu'ndan Kalkınma Bakanlığı Bölgesel ve Çok Taraflı İş Birliği Daire Başkanı Selçuk Koç'un açılış konuşmaları ile başlayacak.

Forumda "Kapasite Geliştirme", "Piyasa Gelişimi","İslami Finans" ve "Finansal Okuryazarlık" alanlarında, çalışma grubu üyesi otoriteler tarafından geçtiğimiz yıl içinde yapılan çalışmalar ve hazırlanan raporlar ele alınacak,  gelecek dönem çalışmaları tartışılacak. - İstanbul

Kaynak: AA / Ekonomi

Sermaye Piyasası Kurulu İstanbul Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title