Haberler

İş Dünyası Uludağ'da Buluşacak

Güncelleme:

Capital ve Ekonomist dergilerinin organize ettiği, bu yıl ikincisi düzenlenecek 'Uludağ Ekonomi Zirvesi' yarın başlıyor.

Capital ve Ekonomist dergilerinin organize ettiği, Bursa Valiliği'nin ev sahipliği yaptığı bu yıl ikincisi düzenlenecek ' Uludağ Ekonomi Zirvesi' yarın başlıyor. 2 gün sürecek zirveye Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile iş dünyasının önde gelen birçok ismi katılacak. Coca Cola Ceo'su ve Dünya Başkanı Muhtar Kent zirvenin ilk gününde, 'kriz kahini' olarak bilinen dünyaca ünlü ekonomist Prof. Dr. Nouriel Roubini ise ikinci günde konuşacak.

Uludağ Birinci Oteller Bölgesi'ndeki Grand Yazıcı Otel'de yapılacak programın açılışı yarın sabah Capital ve Ekonomist Dergileri Yayın Direktörü M. Rauf Ateş, Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO'su Hasan Rahvalı, Hürriyet Gazetecilik Yönetim Kurulu Başkanı Vuslat Doğan Sabancı ve Bursa Valisi Şahabettin Harput'un açılış konuşmalarıyla başlayacak. Ardından Coca Cola CEO'su ve Dünya Başkanı Muhtar Kent, 'Benim Hikayem' adlı oturumda konuşacak. Daha sonra Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, ülke ve dünya ekonomisi ile ilgili değerlendirmelerde bulunacak.

YENİ TÜRKİYE YENİ FIRSATLAR

Uludağ Ekonomi Zirvesi, Boyner Holding Yönetim Kurulu üyesi Ümit Boyner'in moderatörlüğü yapacağı, Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı, Doğan TV Holding Yönetim Kurulu Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ, Çalık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çalık, TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Yılmaz ve Franke Yönetim Kurulu Başkanı Michael Pieper'in değerlendirmelerde bulunacağı, 'Yeni Türkiye, Yeni Fırsatlar' konulu otorum ile devam edecek.

BANKACILIĞIN GELECEĞİ

Zirvenin öğleden sonraki bölümünde ise 'Bankacılığın Geleceği: Paradigma Değişiyor' konusuyla Accenture Türkiye Finans Sektörü Lideri ve Ortağı Dilnişin Bayel sunum yapacak. Daha sonra Bayel'in moderatörlüğünü yapacağı 'Yeni Bankacılık: Paradigma Değişiyor' başlıklı oturumda Garanti Bankası Genel Müdürü Ergun Özen, ING Bank Genel Müdürü Pınar Abay, Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil, Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş, Finansbank Yönetim Kurulu Başkanı ve Grup CEO'su Dr. Ömer A. Aras bankacılık ve finans sektörü ile ilgili konuşacak.

SINIR ÖTESİ PERAKENDECİLER

Verilecek aranın ardından Teknosa Genel Müdürü Mehmet T. Nane'nin moderatörlüğü'ndeki oturumda 'Sınır ötesi perakendeciler' başlıklı oturumda LC Waikiki Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Küçük, Ramsey İcra Kurulu Başkanı Hüseyin Doğan, Mudo Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Taviloğlu, Boyner Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner, Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun ve Ata Holding Yönetim Kurulu Başkanı Korhan Kurdoglu yer alacak.

SÜRDÜRÜLEBİLİR BÜYÜME

Programın ikinci gününde ise Accenture Türkiye Genel Müdürü Tolga Ulutaş, 'Sürdürülebilir Büyüme: Değişen Tüketici Davranışları' konulu bir sunum gerçekleştirecek. Ardından Marsh & Mclennan Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Bayazıt'ın moderatörlüğünü yapacağı 'Sürdürülebilir/ Sosyal Büyüme' başlıklı oturumda Koç Holding Yönetim Kurulu üyesi Turgay Durak, Sabancı Holding CEO'su Zafer Kurtul, Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Ülker, Şişecam Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdürü Prof. Dr. Ahmet Kırman, Eczacıbaşı Topluluğu CEO'su Erdal Karamercan değerlendirmelerde bulunacaklar. Aranın ardından ATOS Türkiye CEO'su Orhan Akbulut'un moderatörlüğünü yapacağı oturumda 'İnovasyon, teknoloji, büyüme' konusu ele alınacak. Programda Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Serpil Timuray, Avea Genel Müdürü Erkan Akdemir, Türk Telekom Genel Müdürü Tahsin Yılmaz, IBM Türk Genel Müdürü Isabel Gomez Cagigas ve Microsoft Türkiye Genel Müdürü Tamer Özmen yenilikler ve teknolojik gelişmeler ile ilgili konuşma yapacak.

YENİ GİRİŞİMCİLER/YENİ LİDERLER

Sonraki oturumda ise moderatörlüğünü Hürriyet Gazetesi yazarı Vahap Munyar'ın yapacağı 'Yeni Girişimler/ Yeni Nesil Liderler' konulu oturumda Fiba Holding A.Ş. Yönetim Kurulu üyesi Murat Özyeğin, Akfen Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, Hedef Alliance Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak, TUSKON Başkanı Rızanur Meral, TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi ve Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu yeni yatırımlar ve liderlikle ilgili değerlendirmede bulunacak.

KAHİN, EKONOMİNİN GELECEĞİNİ OKUYACAK

Aranın ardından Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye ekonomisi hakkında konuşma yapacak. Daha sonra 'Büyüme başlıyor mu?', 'Dünya ekonomisinin yönü ve Türkiye ekonomisinin geleceği' sunumu ile New York Üniversitesi Ekonomi Profesörü ve 2008 yılında yaşanan krizini tahmin ederek 'Kahin' olarak nitelendirilen Nouriel Roubini, değerlendirmelerde bulunacak.

Öte yandan Uludağ Ekonomi Zirvesi'nin sorunsuz geçmesi için geniş güvenlik önlemleri de alınıyor. Jandarma tarafından 7 köpek timi, 1 olay yeri inceleme, 11 asayiş timi ve 15 trafik timi bulunuyor. Kadın astsubayların da görev alacağı ekiplerde, toplam 300 jandarma görev alacak.

ST,HT(FK/SS) - Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Nouriel Roubini Mehmet Şimşek Uludağ Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title