Haberler

İş adamı Fatih Çelik: "Arap yatırımcıların ilgisi artıyor"

Güncelleme:

Birleşik Arap Emirlikleri ile ilişkilerin hareketlenmesinin ardından Arap yatırımcıların gözü yeniden Türkiye'ye döndü.

Birleşik Arap Emirlikleri ile ilişkilerin hareketlenmesinin ardından Arap yatırımcıların gözü yeniden Türkiye'ye döndü. İş adamı Fatih Çelik, özellikle turizm, konut gibi alanlarda Arap yatırımcıların ilgisinin arttığını söyledi.

Birleşik Arap Emirlikleri ile ilişkilerin hareketlenmesinin meyveleri kısa sürede alınmaya başladı. Bir çok Arap yatırımcı yeniden gözünü Türkiye'ye çevirdi. Asya ve Avrupa'nın kesişim noktası olması, Arap yatırımcıları cezbediyor. Özellikle turizm ve inşaat alanında Arap yatırımcılar Türkiye'yi tercih ediyor.

"Hemen karşılığını gördük"

Birleşik Arap Emirlikleri ile hükümet nezdinde yapılan anlaşmaların ardından hareketliliğin tekrar başladığını ifade eden iş adamı Fatih Çelik, "Hali hazırda devam eden bir süreç vardı. Ancak ilişkilerin zayıflamasının ardından Arap yatırımcılar Türkiye'den ayrılmışlardı. Son yaşanan gelişmeler, anında karşılık gördü. Tekrar bir hareketlenmenin yaşandığını görüyoruz" dedi.

"Özellikle turizm ve konut alanında yatırım yapıyorlar"

Arap yatırımcıların özellikle turizm ve konut alanında yatırım yaptığına dikkat çeken Fatih Çelik, "Devam eden otel inşaatlarının yeniden başladığını görüyoruz. Yeni otel yapmak için girişimleri sürüyor. Özellikle konut yapımı ve konut alımı konusunda bir hareketlilik var. Ülkemize döviz girdisi açısından önemli hamleler. En çok İstanbul'un tercih edildiğini söyleyebiliriz. Bunun yanında Ege ve Marmara bölgesi çok tercih ediliyor. Bu sürecin giderek artacağını tahmin ediyoruz" diye konuştu. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Birleşik Arap Emirlikleri Fatih Çelik Haberler

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title