Haberler

İki ülkede Magnum dondurmaları toplatılıyor

Güncelleme:

Unilever, İngiltere ve İrlanda'da plastik ve metal içerebileceği riskiyle Magnum'un bademli dondurmalarından 5 seriyi toplatma kararı aldı.

İngiltere merkezli hızlı tüketim şirketi Unilever, İngiltere ve İrlanda'da Magnum'un 100 gramlık ve 3'lü paket şeklinde satılan bademli dondurmalarını, "olası plastik ve metal varlığı şüphesi" nedeniyle acil olarak geri çağırdı. Açıklamada, "Ürünü satın aldıysanız yemeyin" uyarısı yer aldı.

"YEMEK İÇİN GÜVENSİZ"

Gıda Standartları Ajansı'nın (FSA) internet sitesinden yapılan uyarıda söz konusu ürünler "yemek için güvensiz" olarak etiketlendi. Ajanstan yapılan açıklamada, "Bu ürün, yemeyi güvensiz hale getiren plastik ve metal parçaları içerebilir" uyarısı dikkat çekti.

ÜRÜNÜ SATAN TÜM MAĞAZALAR AÇIKLANACAK

Açıklamanın devamında ise, "Unilever yukarıdaki ürünü geri çağırıyor. Bu ürünü satan tüm perakende mağazalarda satış noktası bildirimleri sergilenecektir. Bu bildirimler müşterilere ürünün neden geri çağrıldığını açıklar ve ürünü satın almaları durumunda ne yapmaları gerektiğini anlatır. Lütfen ekteki duyuruya bakın." ifadeleri yer aldı.

İngiltere ve İrlanda'da L3338, L3339, L3340, L3341, L3342 parti kodlarıyla ve Son Kullanma Tarihi 12/2025 olan dondurma kutularının bu durumdan etkilendiği bildirildi.

İki ülkede Magnum'a ait ürünler toplatılıyor

TÜRKİYE İÇİN RESMİ BİR AÇIKLAMA GELMEDİ

Dünya çapında 149 bin çalışanı, 190'dan fazla ülkede 400'ün üzerinde markası olan uluslararası ve Hollanda-İngiliz menşeli şirket olan Unilever'in Türkiye ofisinin internet sitesinden ve sosyal medya hesaplarından konuyla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

İki ülkede Magnum'a ait ürünler toplatılıyor

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Unilever Plastik Magnum Sağlık Dünya Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (24)

haksız mıyım:

gazzedeki kardeşlerimiz için algidayı boykot ediyoruz zaten.

289
41
yanıtYanıtla
Emre Ürker:

Algidayı boykot etsek ne olur götümüzdeki donun lastiği bile onlara ait

yanıt170
yanıt78
osuran kelebek:

Emre Ürker bütün piyasalarda varlar diye o kadar da abartmayın herşeyin alternatifi var

yanıt80
yanıt12
metehan metehan:

Emre urker sen 1960 larin turkiyesinde mi yasiyorsun senin don lastigin ordan geliyor olabilirde bu ulkenin uretemedigi sey sayisi 1 elin parmaklarinj gecmez

yanıt31
yanıt29
White Turk:

Boykot ürünğ zaten. İçine ne koyduklarının bir değeri yok. Yiyenler düşünsün.

211
25
yanıtYanıtla
Salim:

TÜRKİYEDE BU MARKANIN BOL BOL SATILSIN DİYE ÇEKİLİŞLE ARABA VERMESİ BİZİM HALKIMIZI MAALESEF KANDIRMACIDAN BAŞKA BİRŞEY DEĞİL

182
12
yanıtYanıtla
Name:

bize bişey olmaz diye yoplatilmiyordur??

92
5
yanıtYanıtla
Baykal Palandoken:

Aklı olan market ürünü yemesin

78
7
yanıtYanıtla
kerem can:

Bizimkiler alışmıştir o yüzden

77
5
yanıtYanıtla
Eren kandemir:

atın ölümü arpadan olsun.

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title