Haberler

İftar Sofrasında Bi'aradalar

Teknoloji perakendecisi Bimeks, tüketici elektroniği sektörünün önde gelen firmaları, çalışanları ve yöneticileriyle iftar sofrasında bir araya geldi.

Teknoloji perakendecisi Bimeks, tüketici elektroniği sektörünün önde gelen firmaları, çalışanları ve yöneticileriyle iftar sofrasında bir araya geldi.

Teknoloji tedarikçisi Bimeks bu yıl 26'ncısını gerçekleştirdiği geleneksel iftarında iş ortaklarını ve çalışanlarını bir araya getirdi. Yaklaşık 900 kişinin katıldığı iftar yemeğinin bu yıl ki sloganı "Bu Ramazan Yine Bi Arada Olalım"dı.

Haliç Kongre Merkezi'nin muhteşem manzarası eşliğinde gerçekleştirilen davete, Bimeks'in iş ve çözüm ortakları, tedarikçiler ve yerli ve yabancı teknoloji şirketlerinin temsilcileri ile medya mensupları katıldı. İHA kameralarına konuşan Bimeks Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akgiray, "Ramazanda iş yaptığımız kişiler, sevdiklerimiz ve dostlarımızla birlikte iftar yapmak kadar güzel bir şey yok. Bu şekilde Ramazan ayının maneviyatına varmaya çalışıyoruz. Çalışanlarımız ve bizimle iş yapan firmalarla bir arada olmaktan dolayı çok mutluyuz. Şimdiden bütün herkesin bayramını tebrik ederim" diye konuştu.

İftar yemeğinin ardından önemli bir duyuru da yapan Murat Akgiray, Körfez bölgesinden sağlanacak 75 milyon dolar tutarında bir sendikasyon için de görüşmelerin yapıldığını belirterek, "Bu güzel haberi de misafirlerimizle bayram öncesinde paylaşmanın mutluluğunu yaşıyorum" dedi.

75 MİLYON DOLARLIK SENDİKASYON

Dün Bimeks tarafından yapılan yazılı açıklamada ise "Şirketimiz Yönetim Kurulu, GCC (Körfez) Ülkeleri'nden bankaların katılımıyla, 75 milyon ABD Doları'na kadar, 5 yıl vadeli bir sendikasyon işlemi ile alakalı görüşmeler yapmaya ve sonuçlandırmaya, Ahmet Karslıoğlu ve Mustafa Selçuk'un görevlendirilmesine karar vermiştir" şeklinde bir açıklama yapıldı.

"ŞİRKETİMİZLE BİRLİKTE İFTAR SOFRAMIZ DA BÜYÜDÜ"

Bimeks Başkan Yardımcısı Dr. Ahmed Akgiray da dostlarıyla aynı sofrada buluşmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bu bizim yıllardır yaptığımız bir iftar yemeği. Şirketimizle birlikte verdiğimiz iftarımız da büyüdü. Ramazan ayının bereketiyle iş ortaklarımız ve çalışanlarımızla bir araya gelmek çok güzel oluyor. İftar yemekleri bizim bir geleneğimiz haline geldi. Zevkle gerçekleştirdiğimiz bir organizasyon. Bütün herkesin Ramazan Bayramı'nı şimdiden tebrik ederiz" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Bimeks Haliç Ekonomi Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Aradan yıllar geçse de unutulmuyor! Kim Milyoner Olmak İster tarihine geçen dolandırıcılık hikayesi

Aradan yıllar geçse de unutulmuyor! Kim Milyoner Olmak İster tarihine geçen dolandırıcılık hikayesi

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Bakmadan Geçme

İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 10-11 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Kimler kurban kesmekle yükümlüdür? Kurbanı kimler kesemez? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 10-11 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Öğretmene şiddete yasal düzenleme geldi mi? Bakan Tekin yeni düzenlemeyle ilgili açıklama yaptı mı? 11 Mayıs Cumartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 11 Mayıs burç yorumları nedir? MECLİS'TE GERGİN ANLAR! AK Parti ve CHP vekilleri neden birbirine girdi? Veli Ağbaba ne dedi? Kurban kesmek hangi ayette var? Kurban kesmek vacip mi farz mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 10 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Gelinim Mutfakta Damla kimdir? Gelinim Mutfakta Damla Çınar kaç yaşında, nereli? Gelinim Mutfakta Damla Çınar İnstagram hesabı ne? Anneler Günü hediye önerileri #128144 2024 Anneler Günü en kolay el yapımı hediye fikirleri neler? PASSOLİG ÇÖKTÜ MÜ? Passolig neden girilmiyor, çöktü mü? #9917 Abant gölü nerede? Abant gölü hangi şehirde, hangi ilde? Abant gölü tabiat parkı konumu! ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI FİNAL NE ZAMAN? 2024 ZTK Beşiktaş - Trabzonspor maçı nerede oynanacak? Çocuklara Kurban Bayramı Nasıl Anlatılmalı? Kurban Kesimi Çocuğa Nasıl Anlatılmalı?
ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title