Haberler

Girişimci kadınlar Diyarbakır'da buluştu

Güncelleme:

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Aydın İl Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) Başkanı Esen Türker, Muğla KGK Başkanı Mehtap Çahan ile beraberlerindeki iş Kadınları 'Doğu Batı El Ele' sloganıyla, Diyarbakır Ticaret Borsasında Borsa Başkanı Engin Yeşil, TOBB Diyarbakır KGK Başkanı ve...

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Aydın İl Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) Başkanı Esen Türker, Muğla KGK Başkanı Mehtap Çahan ile beraberlerindeki iş Kadınları 'Doğu Batı El Ele' sloganıyla, Diyarbakır Ticaret Borsasında Borsa Başkanı Engin Yeşil, TOBB Diyarbakır KGK Başkanı ve üyeleriyle bir araya geldi.

Mart ayı girişimcilik ayı dolaysıyla Muğla ve Aydın Kadın Girişimciler Kurulları Diyarbakır ve Mardin'de düzenlenen network toplantıları ve kadın girişimci buluşmalarına katılım sağlamak amacıyla ilk olarak Diyarbakır'ı ziyaret etti. Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı Engin Yeşil, TOBB Diyarbakır İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Zülal Koç ile Diyarbakır KGK üyeleri tarafından karşılan Aydın ve Muğla Kadın Girişimciler Kurulu Üyeleri network toplantısını gerçekleştirdi. Kadın girişimciler arasında yapılan network toplantı öncesi kısa bir açıklama yapan Diyarbakır Ticaret Borsası (DTB) Başkanı Engin Yeşil, kadınların iş dünyasında hak ettikleri yeri almalarını sağlamak için kurulan TOBB KGK sayesinde kadınlar arasında girişimciliğin bir kariyer seçeneği olarak öneminin her geçen gün artığını belirterek, Aydın, Muğla ve Diyarbakır kadın girişimcilerinin bir araya gelerek birlikte çok iyi projeleri hayata geçireceklerine inandığını söyledi.

DTB Başkanı Engin Yeşil'in konuşmasının ardından Aydın, Muğla, Diyarbakır Kadın Girişimciler Kurulu Başkan ve üyeleri Network toplantısını gerçekleştirdi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Engin Yeşil Diyarbakır Muğla Aydın Haberler

Çorum'da okul basan yabancı uyruklu veli, okul müdürünü zincirle darbetti

Çorum'da okul basan yabancı uyruklu veli, okul müdürünü zincirle darbetti

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Markette başörtülü kadınlara çirkin saldırı! Kaydedilen görüntüleri başını yaktı

Markette başörtülü kadınlara çirkin saldırı! Kaydedilen görüntüleri başını yaktı

Bakmadan Geçme

Mauro Icardi serbest kalma, çıkış maddesi var mı? #129300 Icardi instagram'da Galatasaray'ı sildi mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 6 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 6 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 6 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 6 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 6 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 6 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 6 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 6 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 6 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 6 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Anthony Martial Galatasaray'a gelecek mi? Transferde son durum Fransa Lüksemburg maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Fransa Lüksemburg hazırlık maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hakkari Belediyesi'ne kayyuma ilk yorum: Hukuk gereğini yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hakkari Belediyesi'ne kayyuma ilk yorum: Hukuk gereğini yaptı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title