Haberler

Ford Otosan Genel Müdürü Yenigün Çorum'da

Güncelleme:

Ford Otosan Genel Müdürü Yenigün, bayi ziyaretleri kapsamında Çorum'a gelerek, Evlüce Otomotiv'i ziyaret edip başarılı çalışmalarından dolayı çalışanları kutladı.

Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün, Türkiye'deki otomotiv pazarının, 2012'nin ilk 8 ayında, ekonomide alınan önlemler, ÖTV oranlarındaki artış ve ekonomik faaliyetlerdeki yavaşlama sonucunda 2011 yılının aynı dönemine göre yüzde 15 daraldığını açıkladı.

Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün, bayi ziyaretleri kapsamında Çorum'a geldi. Evlüce Otomotiv'i ziyaret eden Yenigün, başarılı çalışmalarından dolayı çalışanları kutladı.

Ford Otosan olarak yılın ilk 8 ayını yüzde 13,8'lik pazar payıyla lider konumda kapattıklarını dile getiren Yenigün, bu yıl sonunda 821 bin adetlik pazar öngördüklerini ve yılı 11'inci kez lider olarak tamamlamayı hedeflediklerini belirtti.

2012'nin ilk yarısını da başarıyla ve yüksek müşteri memnuniyeti sonuçlarıyla tamamlayan Evlüce Otomotiv'in yıl sonunda yine il lideri olacağına emin olduklarını dile getiren Yenigün, "Ford Otosan olarak bu sonuçlardan mutluluk ve gurur duyuyoruz. Ford Otosan, gücünü bayileriyle ticari ilişkinin ötesinde güven ve samimiyete dayanarak oluşturduğu uzun dönemli ve kuvvetli bağlardan alıyor. Bugün, 100'ü aşkın satış noktasında ve 150'ye yakın servis noktasında Ford markasıyla müşterilerimize hizmet veriyoruz. Değerli bayilerimizin işbirliğiyle, toplam pazarda 10 yıldır üst üste pazar lideri olmanın gururunu yaşıyoruz" ifadelerini kullandı.

Evlüce Otomotiv'in sahibi Ali Evlüce de, Ford Otosan'la yürüttükleri uyumlu ilişkiden ve güçlü bir markayı temsil etmekten gurur duyduklarını kaydetti.

Çankırı ve Kastamonu'da yatırımlara hız verdiklerini dile getiren Evlüce, "Çankırı'da Ford Plaza tesisi için 5 bin 500 metrekare arsamızı aldık ve inşaat

ekibimiz mimari projelendirmeyi tamamladı. 2013 yılında Çankırı'da satış ve servis hizmetimizi vermeye başlayacağız. Geçtiğimiz yılı lider olarak kapattık. Bu yılı da lider olarak kapatmaya kararlıyız. Çorumlular, Ford markası, kalitesi ve zengin ürün çeşidine büyük ilgi gösteriyor. Yeni modellerimizin de katkısıyla, bu yıl sonunu yine bölgemizde rekor satış oranları gerçekleştirerek tamamlayacağımıza eminiz" diye konuştu. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haydar Yenigün Ford Otosan Çorum Ford Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title