Haberler

Filka Mobile Dev Adımlarla İlerliyor

Cep telefonu ithalat, ihracat, dağıtım ve pazarlamasını gerçekleştiren Filka Mobile, dev adımlarla ilerliyor.

Cep telefonu ithalat, ihracat, dağıtım ve pazarlamasını gerçekleştiren Filka Mobile, dev adımlarla ilerliyor. Dünyaca ünlü markalardan Nokia, Sony Ericsson, Siemens, Samsung, Motorola ve Panasonic'in ithalatçılığını üstlenen kuruluş, sektöründe satış ağıyla rakiplerini geride bıraktı.

Türkiye genelinde 200'ü aşkın bayi ve 30 teknik servis noktasıyla geniş portföye sahip olan Filka Mobile'ın ortağı ve Genel Müdürü Ali İlhan, "Wentto markasıyla yüksek teknolojiyi kullanarak ve en iyiyi gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Sunduğumuz ürünlerle kalitemizi, teknik servisimizle de güvenirliliği kanıtlıyoruz" dedi. Filka Mobile, dinamik kurumsal kimlik yapısı çerçevesinde; tüm çalışmalarını yüksek kalite güvencesi standartlarında gerçekleştirmek üzere; personelini eğitim seminerleriyle de geliştiriyor.

İlhan, "Kuruluşumuz, sattığı ürünün arkasında durarak tüketiciyi korumaktadır. Tedarikçi firmalar yoluyla son kullanıcılara kaliteli ürün ve hizmet sunuyoruz. Dubai ve Moskova'daki grup şirketleriyle uluslararası platformda da görev yapıyoruz. Ayrıca, sektörde öncülük yapmak adına, markalaşma yolunda da iddialı bir şekilde ilerliyoruz" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Ali İlhan Ericsson Nokia Sony Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title