Haberler

Eskişehir'de Tarımsal Yayım Çalıştayı

Tarım ve Orman Bakanlığı ile Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO) işbirliğinde “Türkiye’ de Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Hizmetlerinin Güçlendirilmesi Teknik İşbirliği Projesi” kapsamında pilot İl seçilen Eskişehir’de Tarımsal Yayım Çalıştayı düzenlendi.

Tarım ve Orman Bakanlığı ile Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO) işbirliğinde " Türkiye' de Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Hizmetlerinin Güçlendirilmesi Teknik İşbirliği Projesi" kapsamında pilot İl seçilen Eskişehir'de Tarımsal Yayım Çalıştayı düzenlendi.

Gerçekleşen çalıştay açılışına; Vali Yardımcısı Bekir Şahin Tütüncü, Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü Türkiye Temsilcisi Dr. Viorel Gut, İl Tarım ve Orman

Müdürü Erkan Alkan, OGÜ Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Koç ve davetliler katıldı.

Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü Türkiye Temsilcisi Dr. Viorel Gutu çalıştayda yaptığı konuşmada, Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü olarak Türkiye'de Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Hizmetlerinin Güçlendirilmesi Teknik İşbirliği Projesine verdikleri önemi dile getirdi.

Ardından konuşan Eskişehir Vali Yardımcısı Bekir Şahin Tütüncü, Eskişehir çiftçisinin tarımsal yayım konusuna ve yeni teknolojilere açık olduğunu belirtti. Türkiye' de Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Hizmetlerinin Güçlendirilmesi Teknik İşbirliği Projesi kapsamında saha çalışmalarını yapmak üzere Eskişehir'in pilot İl olarak seçilmesinin çok isabetli bir seçim olduğunu vurgulayan Tütüncü, çalıştayın hayırlı olmasını diledi.

Sonrasında Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütünden (FAO), Tarımsal Yayım ve Politika Uzmanı Prof. Dr. Cemal Taluğ tarafından projenin tanıtımı ve çalıştayın amaçları konusunda açıklamalar yaptı. Öğleden sonra 20' şer kişiden oluşan toplam 60 tarım paydaşının katılımıyla, Yayım Bilgi Ağı Çalışma Grubu oluşturularak raporlama yapıldı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Birleşmiş Milletler Eskişehir Türkiye Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024? Bayern Münih elendi mi? Real Madrid-Bayern Münih maçı ne oldu, kim elendi? Sampiyonlar Ligi finali nerede oynanacak 2024? Wembley hangi takımın sahası? Şampiyonlar Ligi kim finale çıktı? Real Madrid elendi mi, Bayern Münih elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title