Haberler

Erken Rezervasyon Kazandırıyor

2015 sezonunun erken rezervasyon fırsatları başladı.

2015 sezonunun erken rezervasyon fırsatları başladı. Erken rezervasyon kampanyalarına başlayan MNG Turizm, yüzde 45'e varan indirim oranından başlayan erken rezervasyon fırsatları ile yurtiçi, Kıbrıs, yurtdışı, gemi ve nehir turları organize etmeye başladı.

İç turizmde erken rezervasyonun öneminin anlaşıldığına dikkat çeken MNG Turizm Genel Müdürü Oğuz Terzi, Türk tüketicisinin son dakika rezervasyon alışkanlığından vazgeçtiğini belirtti. İptal garanti bedeli uygulaması ile erken rezervasyon fırsatlarından yararlananların sayısında önemli artış olduğunu belirten Oğuz Terzi "Bu uygulama ile rezervasyonun ne zaman yapıldığı fark etmeden, konaklamadan 72 saate öncesine kadar iptallerde ödenen oda rezervasyon bedeli kesintisiz iade ediliyor. Yani odanızı aylar önce neredeyse yarı fiyatına satın alıyor, gidememe ihtimaline karşı paranızın iadesini de garanti altına alabiliyorsunuz. Bu uygulama ile erken rezervasyondan yararlanan kişi sayısının önemli ölçüde arttığını söyleyebilirim. MNG Turizm olarak erken rezervasyon döneminde yılın yüzde 60 doluluğunu sağlıyoruz" dedi.

Terzi, MNG Turizm'in erken rezervasyon oranlarını belirlediğini de açıkladı. 2015 sezonu için erken rezervasyon yaptıran tatilcilerin yüzde 45'e varan indirim kazanacağını da açıklayan MNG Turizm Genel Müdürü Oğuz Terzi, erken rezervasyon fırsatlarının yurtiçi yanında yurtdışı tatillerini de kapsadığını belirtti.

MNG Turizm'in yurtiçinde yüzde 45'e varan indirim uygulayacağını vurgulayan Terzi, "Yurtdışı turlarda 200 Euro'ya, gemi ve nehir turlarında ise 500 Euro'ya varan indirim oranları uyguluyoruz. Ayrıca gemi ile Yunan Adaları turlarında yüzde 20, Kıbrıs'ta yüzde 45 ve WOW Otelleri'nde yüzde 35'e varan indirim fırsatı sağlıyoruz" dedi.

2015 yılında yüzde 15 büyüme hedeflediklerini aktaran Terzi, sözlerine şöyle devam etti: "Yeni yılda iç pazarın daha fazla büyüme gerçekleşeceğini düşünüyorum. İstanbul ve kıyı bölgelerinde artan yatak sayısı, erken rezervasyon bilincinin yerleşmesi, yurtdışı turlarda indirim ve kampanyalar, Türk tüketicisinin yıl içinde biri deniz diğeri yurtdışı en az iki tatil planlaması gibi etkenler ile yurtiçi turizminin çok hareketli olacağını düşünüyorum ".

Erken rezervasyon döneminde indirim kadar ödeme kolaylığı da sağlayacaklarını belirten Oğuz Terzi, "ayrıca uçak bileti ve transfer hizmeti de vereceğiz" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Oğuz Terzi İstanbul Kıbrıs Ekonomi Haberler

Özgür Özel'den mitingde ilk seçim vaadi: Emekli maaşı asgari ücretin 1.5 katı olacak

Özgür Özel'den mitingde ilk seçim vaadi: Emekli maaşı asgari ücretin 1.5 katı olacak

İsrail basını yazdı: Rusya'dan güç alan İran büyük saldırı hazırlığı içinde

İsrail basını yazdı: Rusya'dan güç alan İran büyük saldırı hazırlığı içinde

Mersin'de katliam gibi trafik kazası: 10 kişi öldü, 40 kişi yaralandı

Mersin'de katliam gibi trafik kazası: 10 kişi öldü, 40 kişi yaralandı

Bakmadan Geçme

RAMS PARK ALİ SAMİ YEN SPOR TESİSLERİ NEREDE, NASIL GİDİLİR? Galatasaray stadına METRO ile nasıl gidilir? GALATASARAY ŞAMPİYONLUK KUTLAMASI! #127942 Galatasaray KUPA TÖRENİ ne zaman, nerede? #9917 GALATASARAY KAÇ PUANLA ŞAMPİYON OLDU? Galatasaray'ı şampiyon yapan puan kaç? #9917 GALATASARAY ŞAMPİYON OLDU MU 2024? Galatasaray kaçıncı kez şampiyon oldu? SÜPER LİG'DE HANGİ TAKIM KÜME DÜŞTÜ? #9917 Süper Lig'e veda eden son takım hangisi? GALATASARAY ŞAMPİYON MU? #127942 Galatasaray kaç puanla şampiyon oldu? Galatasaray'ın kaçıncı şampiyonluğu? MERSİN'DEKİ KAZADA KAÇ KİŞİ ÖLDÜ? Mersin'deki zincirleme kaza nerede gerçekleşti? MERSİN'DE KAZA MI OLDU? Mersin'deki trafik kazasında kaç kişi öldü, olay ne? KASIMPAŞA BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI İZLE! #9917 Kasımpaşa Beşiktaş maçı canlı skor! MAÇ KAÇ KAÇ, kim gol attı? GALATASARAY KİM GOL ATTI? Galatasaray Konyaspor MAÇ KAÇ KAÇ, kim gol attı? CANLI SKOR FENERBAHÇE KİM GOL ATTI? Fenerbahçe İstanbulspor maçında fark açılıyor! Kim gol attı, MAÇ KAÇ KAÇ? KADIKÖY'DE İLK DÜDÜK ÇALDI! #9917 Fenerbahçe İstanbulspor maçı kaç kaç, kim gol attı? SANİYE SANİYE CANLI ANLATIM! ŞAMPİYONLUK MAÇI BAŞLADI! #129349 Galatasaray Konyaspor maç kaç kaç, kim gol attı? CANLI ANLATIM! #9917 TRABZONSPOR ANKARAGÜCÜ CANLI HD İZLE! Trabzonspor Ankaragücü maçı hangi kanalda, İLK 11'LER AÇIKLANDI! #9917 FENERBAHÇE İSTANBULSPOR MAÇI CANLI HD İZLE! Fenerbahçe İstanbulspor maçı hangi kanalda, ilk 11'ler kim? #9917
Icardi'den Fenerbahçe'ye olay sözler: Bakalım Kadıköy'de şimdi nasıl kutlama yapıyorlar

Icardi'den Fenerbahçe'ye olay sözler: Bakalım Kadıköy'de şimdi nasıl kutlama yapıyorlar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title