Haberler

Erdoğan, Koç Grubu'nun Davetine Katılma Nedenini Açıkladı

Güncelleme:

Almanya dönüşü gazetecilerle sohbet eden Erdoğan, Koç'un davetine katılmasını, "Ülkemde yatırım yapana kin tutacak halim yok" sözleriyle açıkladı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Köln ziyareti dönüşünde uçakta kendisini takip eden gazetecilere konuştu. Cumhurbaşkanlığı sürecinden Avrupa Birliği’ne kadar pek çok konuda önemli açıklamalar yapan Başbakan Erdoğan, Koç Koç Grubu'na bağlı Ford Otosan'ın Yeniköy'deki fabrikasının açılışına katılma nedenini de açıkladı.

"ORADA YÜZLERCE ELEMAN İSTİHDAM EDİLECEK"

Gezi sürecinde yaşananların kendisini üzdüğünü belirten Erdoğan şu ifadelere yer verdi: "Geçmişte Koç Grubu'nun birçok açılışına katıldım. Ama Gezi sürecinde bizi üzdüler. Tabii kabullenmiyorlar. 'Biz, böyle bir şey yapmadık, etmedik' diyorlar. Şu andaki yatırım 500-600 milyon dolar. Böyle bir yatırımı özellikle açmak ülkemin çıkarı için önemli bir şeydi.


Ford Otosan Yeniköy Fabrikası’nın açılışından bir kare...

"KİN TUTACAK HALİM YOK"

Ben, Başbakan olarak, ülkemde yatırım yapacak bir gruba, bir kişiye karşı kin tutacak halim yok. O benim için yanlış olur. Hatta 'Programınız yoğunsa Bill Ford'u size getirelim' dediler. Biz açılışa gittik. Güzel bir bir lansman yapıldı. Orada yüzlerce eleman istihdam edilecek. Yatırım, büyük. Bundan dolayı oraya gitmem gerekirdi."

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Recep Tayyip Erdoğan Ford Otosan Erdoğan Koç Politika Ekonomi Güncel Haberler

İstanbul Küçükçekmece'de bina çöktü! Enkaz altında kalanlar var

İstanbul Küçükçekmece'de bina çöktü! Enkaz altında kalanlar var

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Alman polisi Mehmet'i arıyor! Eşini başından vurup gittiği berber dükkanında katliam yaptı

Alman polisi Mehmet'i arıyor! Eşini başından vurup gittiği berber dükkanında katliam yaptı

Facia kamerada! İstanbul Küçükçekmece'deki 3 katlı bina böyle çöktü

Facia kamerada! İstanbul Küçükçekmece'deki 3 katlı bina böyle çöktü

500

Yorumlar (88)

engin:

su acıklama bile adamın menfaatsiz bir lider olduğunu gösteriyor bana..

32
20
yanıtYanıtla
ahmaklar sizikirlangic90@hotmail.ca:

Daha dun bunlara demedigini birakmadi sen gibi ahmaklarin taptigi hirsizlar simdi secim bitti is isten gecti sen gibi ahmaklari kandirarak oyunu aldi nede olsa dun yahudi dedikleri bugun hemen dost oldu cunku secim bitti ama sen gibilerin en buyuk cezasi Allah size en buyuk belayi bu akilla vermis hayatinizin sonuna kadar zawalli sekilde yasayacaksiniz emin olun daha beter olmani isteriz

yanıt0
yanıt0
engin özerozerengin@hotmail.com:

fenerbahçe gs maçını düşün maç varken kimse iyi niyetli olamaz sonuçta birinin kazandığı yarış bu ama maçtan sonra futbolcular forma değiştirir el sıkısır.. kimse koç gurubunun da seçimlerde erdoğana karşı kampanya yürüttüğünü inkar edemez ve buda koç gurubunun yaptığı iyi şeyleri gölgeleyemez biz buna vatan sevgisi deriz.. bana ahmak dediğin için sana bişey demiyorum terbiyesizmişsin öyle yetişmişsin senin sucun yok bütün suç tayyip in diktatörlüğünü yapsa yazamazsın..

yanıt0
yanıt0
kalelicelenlisamet@gmail.com:

Adam gitmese kindar gitse paraci ne yapsa yarancak merak ediom

17
24
yanıtYanıtla
FERHAT:

Yani zengin başımızın tacıdır...demek istemiş :)

26
15
yanıtYanıtla
Kopukgurbet@gmail.com:

'Ülkeme yatırım yapana' diyorsunda.. Dünya'ya manevi yatırım yapan hoca efendiye düşmanlık yapıyorsun.. Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu Recep?

10
23
yanıtYanıtla
.........alier@hotmail.com:

Dünyaya manevi yatırım mı? Hala mı uyanmadın arkadaş. Senden benden toplanan paralarla vatana ihanet edene düşman olunmazda ne yapılır?

yanıt0
yanıt0
engin özerozerengin@hotmail.com:

herkesin maneviyatı kendine koca efendin kendinden baska kimseye maneviyatı olamaz olsada oldurmazelinizden gelse hükümeti devirecektiniz ne oldu güçünüze seçimde bir yaprak oynatamadınız ALLAH aşkına sessiz sedasız yaşayın bozamadığınız güzel memleketimizde..

yanıt0
yanıt0
HAMZAMAHKI5@HOTMAIL.COM:

NEREDEN HOCA EFENDI OLUYOR NEYE DAYANARAK CEVAP VERSENE BENIM COCUKLARIM DA KECININ OLMADIGI YERDE APDULLAH CELEBI DIYOR AMA BURADA KI AVRUPADAN KALDIRDIGI MECBUR BURAKDIGI AVRUPALILARI BI BILSENIZ AH ANAM HER AY BIR KISIDEN HICCCCCCCCCCCCCCC ALMAZSA 200 EURO ADA ALAMADIGI ZAMAN HA ISPAT ET DERLERSE BEN EDERIM AMA ONLARDA ETSIN KAGITLI KONUSURUM HALEP ORDAYSA HARSIN BURADA BEN HAMZA AKIN HARBIYIM

yanıt0
yanıt0
nesim bakisnesim-bakis@hotmail.com:

hoca efendi için cok güzel şeyler yazacaktım bana göre hoca efendi bu piyasda para için taşaronluk yapan örgütlerde daha telikeli din ticareti yapyor

yanıt0
yanıt0
Tüm 88 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title