Haberler

Emet Belediye Meclisi 2024 yılı bütçesini onayladı

Güncelleme:

Emet Belediye Başkanı Hüseyin Doğan başkanlığında toplanan Belediye Meclisi, 2024 yılı tahmini bütçesini 155 Milyon TL olarak onayladı. Geçen yıla oranla yüzde 84'lük bir artış gösteren bütçe kararı oy birliği ile kabul edildi.

Emet Belediye Başkanı Hüseyin Doğan başkanlığında toplanan Belediye Meclisinde 2024 yılı tahmini bütçesi 155 Milyon TL olarak onaylandı.

Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirilen toplantıda gündeme dair önemli kararlar alındı. 2023 yılında tahmini bütçesi 84 milyon olan belediyede 2024 yılı tahmini bütçesi geçen yıla oranla yüzde 84 lük artışla 155 milyon TL olarak onaylandı.

Geçen ay Küseyder Başkanı Nevzat Çoban'a hemşehrilik beratı veren Emet Belediye Meclisi bu oturumda da Emet Türküsünü besteleyen Öncül Günyeli, Kütahya Evliya Çelebi Fotoğraf Derneği Başkanı Emel Uğur ve 2015-2023 yılları arasından ilçede başhekimlik yapan ve geçen haftada görevinden istifa eden, yeni hastane kurucu Başhekimi olan Uzm. Dr. Rukiye Kara'ya hemşerilik beratı verme kararı meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edildi.

Meclis toplantısında ayrıca hafta sonunda elim bir olayda hayatını kaybeden Hamam Mahallesi muhtarı Harun Kara'nın ismi 3. Etap TOKİ konutları mevkiinde bulunan parka verilmesine oy birliği ile karar verildi. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Hüseyin Doğan Emet Yerel yönetim Olay Sanat Politika Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi? 3 Mayıs Türkçülük Günü kutlama mesajları ve sözleri! 3 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 3 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title