Haberler

Antepsan'a Gaziantep'in Yıldızları Ödülü

Güncelleme:

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) tarafından düzenlenen ve geleneksel hale gelen Gaziantep'in Yıldızları Ödül Töreni'nde Antepsan Kuruyemiş Gıda Turizm SAN. ve tic. LTD. ŞTİ.

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) tarafından düzenlenen ve geleneksel hale gelen Gaziantep'in Yıldızları Ödül Töreni'nde Antepsan Kuruyemiş Gıda Turizm SAN. ve tic. LTD. ŞTİ. ödül alarak Gaziantep'in yıldızları arasına girdi.

Gaziantep'in Yıldızları Ödül Töreni'nde belirlenen kategorilerde 81 firmaya ödül verildi.

İSO Türkiye'nin ilk ve ikinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu arasına giren, TÜBİTAK ve KOSGEB Ar-Ge desteklerinden yararlanarak ürün geliştiren, en fazla patent, marka, endüstriyel tasarım ve faydalı model tescili yapan, GSO endüstriyel gelişim üssünden en fazla yararlanan ve dijital dönüşüm alanında başarılı çalışmalar gerçekleştiren firmaların ödüllendirildiği tören, Şehitkamil Kongre ve Kültür Merkezi'nde (ŞKM) düzenlendi. Antepsan Kuruyemiş Gıda Turizm SAN. ve tic. LTD. ŞTİ. ödül alarak 81 firma arasına adını yazdırırken ödülü Antepsan Yönetim Kurulu Üyesi Murat Bakır Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak'ın elinden aldı.

Gaziantep'in Yıldızları Ödül Töreni, sanayicileri yeşil üretime ve çevreci yaklaşımlara teşvik etmek, gelecek nesillere yeşil ve temiz bir gelecek inşa edebilmek ve yenilikçi stratejilerle sürdürülebilir bir ekonomik kalkınmayı mümkün kılmak hedefiyle bu yıl "Verimlilik ve Yeşil Gelecek" farkındalığı temasıyla gerçekleştirildi.

Antepsan

Antepsan Yönetim Kurulu Başkanı Murat Bakır, ağabeyi İzzet Bakır ile düşük bir sermayeyle 2008 de kurdukları Antepsan Firması, iki kardeşin azmi ve başarısıyla günden güne büyümeye devam ediyor. Firma son olarak, İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından gerçekleştirilen, Türkiye'nin ikinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Araştırmasında firma 26'ıncı sırada yer aldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Meclis Başkanı Gaziantep Türkiye Sanko Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

ÖĞRETMEN ATAMASI branş dağılımı ve kontenjanlar açıklandı mı? #128226 2024 Öğretmen ataması başvuru şartları ve kılavuzu yayınlandı mı? Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7 Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
title