Haberler

Dev gemiye bakan bir daha baktı

Güncelleme:

Dev gemiye bakan bir daha baktı 2 bin 116 kamaralı dev gemide her imkan var 323 metre uzunluğunda 5 bin 260 yolcu kapasiteli "Costa Venezia" isimli dev gemi, bin 453 yolcu ile yeniden Muğla'nın Bodrum ilçesine geldi.

Dev gemiye bakan bir daha baktı

2 bin 116 kamaralı dev gemide her imkan var

MUĞLA - 323 metre uzunluğunda 5 bin 260 yolcu kapasiteli "Costa Venezia" isimli dev gemi, bin 453 yolcu ile yeniden Muğla'nın Bodrum ilçesine geldi. Büyüklüğü ile dikkati çeken gemiye bakan bir daha baktı.

Bodrum'a gelen en büyük yolcu gemisi olma özelliği taşıyan dev kruvaziyer, geçen 4 Mayıs'ta ilçeye ilk seferini yapmıştı. 323 metre uzunluğunda, 37 metre genişliğinde, 135 bin ton ağırlığındaki İtalya bayraklı kruvaziyer, ağırlıklı Alman, İtalyan, Fransız ve İspanyol olmak üzere toplam bin 453 yolcu ve bin 90 personelle Bodrum'a ikinci defa geldi.

İzmir'den gelen gemiden inen yolcular, gümrük işlemlerinin ardından ilçe merkezinde yürüyüş ve alışveriş yaptı, tarihi ve turistik yerleri gezdi. Kimi yolcular da tekne turuna çıkarak Bodrum koylarının tadını çıkardı.

Gemi, büyüklüğü ile Bodrum'da yaşayanların dikkatini çekti. Kimi vatandaşlar geminin bol bol fotoğrafını çekti.

"Haftada birkaç kruvaziyerin gelmesinden memnunuz"

Bodrum'da yaşamını sürdüren Muzaffer Şeker adlı vatandaş, ilçeye haftada birkaç kruvaziyerin geldiğini ve bundan dolayı çok memnun olduğunu dile getirerek "Bu gemiler Bodrum'a yakışıyor. 3-4 senedir bu gemilerden çok görmüyorduk. Bu gemilerin gelmesi bizleri memnun ediyor" dedi.

İlk defa kruvaziyer gemisi ile tatil yaptığını ve çok keyif aldığını dile getiren gemi yolcularından Hollanda uyruklu Rosalinda Atwards ise daha önce Türkiye'de Marmaris, Kuşadası, İçmeler ve Bodrum'a geldiğini söyledi.

Gemide her türlü imkan var

Lüks otel konforunda 2 bin 116 kamara bulunan 2019 yapımı gemi, her türlü imkanı barındırıyor. İçerisinde 4 restoran ve 11 bar bulunan dev gemide 3 havuz, 4 jakuzi, sinema, disko, tiyatro salonu, mağazalar, kütüphane, çocuk kulübü, SPA, sauna, spor salonu, masaj odaları bulunuyor.

Gemi, akşam saatlerinde Yunanistan'ın Mikonos adasına hareket edecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Ekonomi Haberler

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

Bakmadan Geçme

Havalar ne zaman ısınacak? Havalar ne zaman, hangi tarihte ısınıyor? Meteoroloji tarih vererek uyardı! Prens 3. sezon ne zaman çıkacak? Prens 3. sezon var mı, nerede yayınlanacak? AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanır? AÖF sınav sonuçları nereden, hangi siteden öğrenilir? AÖF sonuç sorgulama ekranı 2024! 1 HAZİRAN TV YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur? KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN 2024? Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor, bitiyor? LGS hangi gün, ne zaman yapılacak? LGS sınavı hangi tarihte uygulanacak? İşte 2024 LGS sınavı tarihi! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 1 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title