Haberler

Denizli Fashion Week Başladı

DENİZLİ Tekstil ve Giyim Sanayicileri Derneği (DETGİS) tarafından bu yıl 3'üncüsü düzenlenen, ev tekstilinden plaj giyimine kadar son koleksiyonların defilelerle tanıtıldığı Denizli Fashion Week başladı.

DENİZLİ Tekstil ve Giyim Sanayicileri Derneği (DETGİS) tarafından bu yıl 3'üncüsü düzenlenen, ev tekstilinden plaj giyimine kadar son koleksiyonların defilelerle tanıtıldığı Denizli Fashion Week başladı.

DETGİS tarafından Cafer Sadık Abalıoğlu Eğitim ve Kültür Vakfı'nda düzenlenen, moda dünyasının ilgiyle takip ettiği Denizli Fashion Week dün başladı. Etkinlikte, toplam 14 tekstil üreticisi firma, ev tekstili ve plaj giyiminde tasarladıkları son kreasyonlarını mankenlerle tanıttı. Defileye başta iş insanları olmak üzere modayı yakından takip edenler ve tasarımcılar yoğun ilgi gösterdi.

DETGİS Başkanı Mustafa Koltuksuz, "Firmalarımız yeni koleksiyonlar hazırladı. Denizli'de kalıbın dışına çıkılarak farklı bir alanda da koleksiyon çıkardılar. Defilede kendi koleksiyonlarını tanıtırken, hikayesi olan koleksiyonlar da oluşturmalarını istedik. Bunu yaparken de kendi emeğimizle ürettiğimiz ürünleri kullanmalarını talep ettik. Bu konsept sayesinde normalde havlu, bornoz ve çarşaf üreten firmaların birbirinden farklı dış giyimler üretebildiklerini gördük. Firmaların gelişimleri bizleri hem şaşırttı, hem de mutlu etti. Denizli'de tekstilin sadece ev tekstilinden ibaret olmadığını etkinlikte gösteriyoruz" dedi.

Konuşmanın ardından Denizli Fashion Week kapsamında firmaların ev tekstili ve plaj giyiminde tasarladıkları son kreasyonlar mankenler tarafından podyumda tanıtıldı. Etkinlik bugün sona erecek.

- Denizli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Cafer Sadık Denizli Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title