Haberler

Deliklitaş Mağarası Turizme Kazandırılıyor

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Üçpınar Mahallesi’nde bulunan Deliklitaş Mağarası’nın turizme kazandırılacağını söyledi.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Üçpınar Mahallesi'nde bulunan Deliklitaş Mağarası'nın turizme kazandırılacağını söyledi.

Makamını her hafta Nilüfer'in bir mahallesine taşıyan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'in bu haftaki durağı Üçpınar Mahallesi oldu. Sabah saatlerinde mahalleye giden Başkan Bozbey, burada mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Vatandaşların taleplerini dinleyen Bozbey, bunların çözümü için ilgili müdürlüklere talimat verdi.

Başkan Bozbey ile görüşen Üçpınar Mahalle Muhtarı Mustafa Akbulut, başlıca problemlerinin toplu ulaşım olduğunu belirterek, destek istedi. Muhtar Akbulut, Nilüfer Belediyesi'nin mahalleye yönelik hizmetleri için de teşekkür etti.

Mahallenin her anlamda kalkınması için ellerinden gelen desteği vermeyi sürdüreceklerini belirten Başkan Mustafa Bozbey de mahallenin doğal güzellikleri arasında yer alan Deliklitaş Mağarası ile ilgili proje ürettiklerini söyledi. Başkan Bozbey, mağaranın geçmişinde güzel hikayeler barındırdığını söyleyerek, "Üçpınar doğal güzellikleriyle dikkat çeken bir yer. Burada bulunan Deliklitaş Mağarası'nın mutlaka tanıtımının yapılarak turizme kazandırılması gerekiyor. Nilüfer Belediyesi olarak mağaranın doğal dokusunu bozmadan uygulayacağımız proje ile bu tabiat harikasını turizme kazandırıp, yerli ve yabancı turistlerin uğrak noktası haline getirmek istiyoruz" dedi.

Herkesin doğa harikası mağarayı görmesini arzuladığını belirten Başkan Bozbey, "Mağaranın bölgeye değer katmasını hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.

Başkan Bozbey gün içinde mahalleli kadınları da dinledi. Başkan Bozbey'e yaptıkları gözlemelerden ikram eden kadınlar, en büyük sorunlarının şehir merkezine ulaşım olduğunu belirtti.

Türkiye Oryantiring Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi İlker Burgaç ile Oryantiring Bursa İl Temsilcisi Emre Öztürk de Başkan Bozbey'i Üçpınar Mahallesi'ndeki karavanda ziyaret etti. Oryantiring sporu ve yaptıkları çalışmalar hakkında Başkan Bozbey'e bilgiler veren Burgaç, kasım ayında Bursa'da yapmayı planladıkları yarışmayla ilgili Bozbey'den iş birliği desteği istedi.

Burgaç ve Öztürk, 19 Mayıs tarihinde İstanbul'da yapılan Türkiye Patika Oryantiring Şampiyonası'na desteklerinden dolayı Başkan Bozbey'e teşekkür plaketi verdi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Mustafa Akbulut Mustafa Bozbey Üçpınar Ekonomi Haberler

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP'ye iade-i ziyaret için tarih verdi: Kurban Bayramı'ndan önce kendisine ziyarette bulunacağım

Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP'ye iade-i ziyaret için tarih verdi: Kurban Bayramı'ndan önce kendisine ziyarette bulunacağım

Bakmadan Geçme

WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur? KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN 2024? Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor, bitiyor? LGS hangi gün, ne zaman yapılacak? LGS sınavı hangi tarihte uygulanacak? İşte 2024 LGS sınavı tarihi! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 1 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 1 Haziran Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 1 Haziran dün gece deprem mi oldu? LGS kaçta başlıyor kaçta bitiyor? LGS sınavı kaç dakika, kaç saat sürecek? İşte 2024 LGS detayları! Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 1 Haziran Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir?
Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller hayatını kaybetti

Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller hayatını kaybetti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title